Bréking: a NASA megszólalt az Anonymus NASA bejelentéséről szóló videóval kapcsolatban!

2017. június 27., kedd




A NASA reagált az idegenekről szóló információkra.

Néhány napja nagyot szólt az a videó, melyben az Anonymus beszélt arról, hogy a NASA szervereinek vizsgálata alapján, a rendelkezésükre álló információk alapján a NASA a közeljövőben az idegenek létezésének bejelentését fogja megtenni.

Eszerint a NASA már konkrét bizonyítékokkal rendelkezik évek óta arra, hogy nem az ember az egyedüli fejlett és értelmes civilizáció az univerzumban.

Sokáig nem volt tudható, hogy a NASA lereagálja-e a felvetéseket, vagy ahogyan szokta, csendben hallgat.

Azonban ez esetben megtörte a csendet, és megszólalt az elmúlt időszak egyik legnagyobb botrányának ügyében.

Egy Twitter bejegyzésben reagáltak az Anonymus videóra, és az abban elhangzó állításokra.

"Egyes híresztelésekkel ellentétben nem várható közelgő bejelentés a NASA-tól a Földön kívüli élet bejelentésével kapcsolatban. Egyedül vagyunk a világegyetemben? Egyelőre ugyan nem tudjuk, azonban több olyan küldetésünk is folyamatban van, amik közelebb vihetnek minket ennek az alapvető kérdésnek a megválaszolásához."

És hogy mi ebből a leszűrhető dolog?

Az, hogy a NASA egyáltalán nem tagadta a videóban elhangzott dolgokat, helyette inkább egyfajta semleges kijelentésként vetített előre néhány dolgot, nyitva hagyva az emberek fantáziájának a kérdést.

Messzire mutató felfedezésekben nincs hiány a NASA táján, nemrégiben a Trappist-1 rendszert fedezték fel 3 lakható bolygóval, most pedig a közelmúltban 219 új bolygót, melyek közül legalább 10 a mi Földünkhöz hasonló lehet.

Sokak szerint a NASA válasza és előremutató utalása ezeket foglalhatta magában, ez pedig azt jelentheti, hogy a NASA valóban a küszöbén állhat hamarosan valaminek.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 106482





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet