Bréking: földönkívüli múmiát találtak Peruban! - a szakértők szerint a csontozata eltér az emberétől.

2017. szeptember 2., szombat
Több ehhez hasonló leletet találtak már Peruban, de ez a bizonyíték most perdöntő lehet.

Óriási galibát indított el a nemrég megtalált lelet, mivel sokan nem akarják azt, hogy végleg fény derüljön az igazságra. A szakemberek és kutatók szerint rendőrségi nyomozás is indult, és a hatóságok titkos divíziókon keresztül mindent elkövetnek azért, hogy ne kerüljenek napvilágra a részletek az elmúlt hetekben Peruban talált dolgokkal kapcsolatban.

Korábban előkerültek olyan testek, melyek aligha hasonlítanak egy emberi testre. Múmiák voltak, hosszúkás fejjel, alacsony, zömök testtel. A bőrük fehér volt, a csontjaik pedig teljesen eltérő szerkezettel rendelkeztek, mint bármely földi élőlényé.

Most pedig egy újabb, feltehetően csecsemő múmiájának földönkívüli maradványaihoz láttak neki, melyet nemrég találtak.

A tanulmányozás megkezdődött, miközben folyamatos támadások alatt van az egész kutatás.

"Egyesek megpróbálják az egészet elhitelteleníteni, mert félnek, hogy kiderül az igazság: az ember eredete a földöníkvüliekkel fonódik össze" - állítja az egyik kutató, aki részt vesz a testek vizsgálatában.

A független kutatókból álló csapat váltig állítja, hogy bizonyítékuk van arra, hogy ezek a lények egy másik világból származnak, vagyis földönkívüliek.

Nemrég kiadtak egy új videót, amelyben az ötödik múmiát, egy csecsemőét vizsgálják.

Bár a hatóságok már rendőrségi nyomozást követelnek, a perui földönkívüli múmiákat feltáró szervezet ragaszkodik az igazához, és hozzáláttak az ötödik, egy idegen csecsemő múmiájának vizsgálatához.

Mint korábban megírtuk, paranormális kutatók és az ufológusok egy csoportja azt állítja, hogy a perui Nazca-fennsík egy barlangjában öt földönkívüli humanoid lény mumifikált tetemére bukkantak. A testek nagyjából emberszerűek, azt leszámítva, hogy a végtagjaikon öt helyett csak három-három ujj található.

A független kutatókból álló csapat váltig állítja, hogy bizonyítékuk van arra, hogy ezek a lények egy másik világból származnak, vagyis földönkívüliek.

Nemrég kiadtak egy új videót, amelyben az ötödik múmiát, egy csecsemőét vizsgálják. Ebben azt állítják, hogy tudományos bizonyítékuk van arra, hogy ezek a lények egy másik világból származnak.

És ezt észlelted már? Nem is létezhetne ez a 250 ezer éves rejtélyes alumínium alkatrész

Mióta a GAIA Paranormal kiadott egy csomagot, videókat, fotókat és leírásokat a felfedezésükről, amelyek arra utalnak, hogy Peruban talált furcsa testek nem emberek voltak, hanem idegen lények, az egész paranomális és tudományos közösség felfigyelt rájuk.

Azóta vannak támadás alatt.

A Mainstream régészet és tudomány ugyanis mélyen el akarja temetni ezeket a leleteket, és minden mást is, aminek csak egy kicsi esélye van megrengetni azt a világot, melyet az általuk hamisított történelemből ismerünk.

A tudósok ennek ellenére nem adják fel és biztosak abban, hogy idegeneket találtak. Az RT Español-al készített interjúban Jamie Maussan, ufológus azt állította, hogy "Tudományos bizonyítékokkal megerősítettük egy másik világ létezését."

Hogy mi lesz a vége a Peruban talált idegen múmiák ügyének, még nem tudni, de mostmár a fél világ erre az eseményre, és az ott talált testekre összpontosít.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek ősi tudás múmiák rejtélyes


Megtekintések száma: 96469

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet