BRÉKING: Újabb furgon hajtott a tömegbe Londonban!

2017. június 19., hétfő




Hétfőn hajnalban újabb furgon hajtott a tömegbe Londonban. A furgonból az elkövető késsel szállt ki a szemtanúk szerint.

Egyes értesülések szerint egy embert le is szúrt, ő meg is halt és eddig 12 sérültről tudunk.

Ez esetben az egész valamivel éjfél után történt.

A Seven Sisters Roadnál történt az incidens, ahol felhajtott a járdára egy furgon, majd a közelben lévő mecsetből épp távozó emberek tömegébe hajtott bele.

A londoni rendőrség azt közölte, hogy a helyszínen számos embert elsősegélyben részesítettek. Egy embert őrizetbe vettek. A Reuters hírügynökség szerint egy embert mentőautóval vittek el. A helyszínen több rendőr- és mentőautó várakozott.

"Bárki is tette ezt a halálos merényletet, bizonyosan ártani akart az embereknek" - nyilatkozta Mohammed Kozbar , a Fishbury Parkban található mecset vezetője.

Egyelőre nem tudni biztosat, de szinte mindenki biztos már most is benne, hogy újabb terrorista támadás történhetett az angol fővárosban.

Muszlimok kezdtek el imádkozni a helyszínen a sebesültekért és esetleges további áldozatokért.

Az elmúlt hetekben, hónapokban ez már a sokadik terrortámadás Nagy-Britanniában, és a harmadik nagyobb merénylet Londonban.

Egyelőre a hatóságok nem kezelik hivatalosan is terrortámadásként az esetet, annak ellenére, hogy sokak szerint ez is egyértelműen egy hasonló indíttatású támadás volt. Az ügyben hamarosan várható bővebb tájékoztatás.

Lassan minden napra jut egy ilyen. Már csak az a kérdés, hol, és mikor lesz a következő. A multikulti vajon a liberálisok szerint még mindig nem bukott meg?

érdekes terrorizmus terror terrortámadás


Megtekintések száma: 111581





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet