​Brüsszel elitje a szegény keleti régió országaiból él: ÍGY lopják meg Magyarországot és a többi tagállamot!

2020. július 2., csütörtök




Gazdasági és pénzügyi trükkök százait vetik be, hogy mindig a pénzüknél maradjanak… gyakorlatilag végigrabolják az egyes országokat.

Külföldre menekítettek több milliárdnyi nemzeti vagyont,az ország tartalékait!

Észre sem vettük sem mi magyarok, sem más hozzánk hasonló, később csatlakozott EU-s tagállam, hogy valójában miről is szól ez a bizonyos Unió.

És hogy miért nem érdeke senkinek változtatni a jelenlegi rendszeren.

Itt komoly érdekek csorbulnának, ha bármi megváltozna! Nem tudnák azt a szabad és fű alatt történő rablást elkövetni a szegényebb, kiszolgáltatottabb tagországok ellen, amit az elmúlt bő egy évtizedben folytattak.

Rengeteg gazdasági trükköt vetettek be.

Spekulációt, hiteleket, bankokat, multicégeket.

Ez utóbbiakkal például hazánkból is több milliárd forintnyi tőkét áramoltattak ki minden évben, ezzel csorbítva a nemzeti vagyont, és sorvasztva a magyar piacot, a gazdaságot.

Valójában ezekre az országokra gazdasági gyarmatokként tekintenek.

Pénzügyi lélegeztetőgépen tartanak minket és másokat: amit egyik kezükkel adnak, azt kétszeresen elveszik a másikkal.

Hát senki sem veszi észre, hogy míg a németek és a franciák, belgák folyamatosan gazdagodnak, növekszik a nemzeti összvagyonuk, a keleti blokk országai rendre csak szegényednek?!

Több neves közgazdász elmondta már, hogy az egész EU valójában annak a szűk körnek éri meg, akik a háttérben a magját adják ennek az egésznek.

Az Ő érdekük az, hogy az EU minden körülmények között egyben maradjon.

Sokak szerint a magyarországi devizahitel válság is egy irányított hadművelet volt a különféle bankokon keresztül, mellyel hontalanná tettek rengeteg magyar embert, családot.

Több hullámú “támadás” és “tőke beszedés” zajlik az országunk ellen. A multik letarolták a magyar piacot az EU-ba való csatlakozásunkkor.

A kis magyar gazdák tönkrementek, a magyar vállalkozások a tönk szélére kerültek.

Aztán eltűnt a minőségi magyar libamáj a polcokról, a finom zöldségek, és maradtak helyette a szándékosan áron alul kínált felfújt műparadicsomok, és a francia silány libamáj.

Ha egy nemzet ugyanis nem a saját maga által megtermelt javakra támaszkodik, ki van szolgáltatva a külföldi multiknak, ezáltal függésbe kerül.

Így láncolja magához az EU elit magja az egyes országokat. A legyengült tagállamoknak aztán gyakorlatilag esélyük sincs kilépni az Európai Uniós közösségből, mert nincs már sem pénzügyi, sem pedig gazdasági erejük hozzá…

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 25547





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet