Brüsszeli gyámság alá helyezhetik Magyarországot? Ha ezt meglépik, vége lehet hazánk gazdasági szabadságának!

2019. március 24., vasárnap
Mi az igazság arról, ami Magyarország körül zajlik? A brüsszeli elit felügyelet alá helyezné Magyarországot? Vajon ez is a mesterterv része?

Riasztó politikai és jogi folyamatok indultak be az EU-ban...

Egy igazi összeesküvés zajlik a magyarok ellen?

Az Európai unióval és annak működésével kapcsolatban egyre sötétebb kép rajzolódik ki az emberek szemében idehaza, ami teljesen érthető.

Az elmúlt években ugyanis folyamatosan próbálták megnyirbálni a nemzetállamok jogköreit - állítják sokan, akik úgy vélik, hogy a brüsszeli elit végleg le akar számolni az európai választások után a még megmaradt, független nemzetállamokkal.

Mi az igazság?

Tényleg felügyelet alá helyezhetik Magyarországot, mint ahogyan azt már most kilátásba helyezték egyes információk szerint?A helyzet odáig fajulhat, hogy EPP szakértőket küldhetnek Budapestre, hogy beleszóljanak a magyar belpolitikába.

Az ötlet állítólag Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke, Markus Söder, a CSU elnöke és Bajorország miniszterelnöke, illetve Sebastian Kurz osztrák kancellár megbeszélésein merült fel.

A magyarországi misszióban tapasztalt EPP-s vezetőket bíznának meg azzal, hogy értékeljék a magyarországi állapotokat és ennek alapján tegyenek javaslatokat a “korrekciókra”.

Mint valami diktatúrában, amiben ha a központi hatalomnak nem tetszik valami, azonnal “korrigál”…?

Mi lesz ennek a vége?

Ha valóban létezik az a bizonyos nemzetek és kontinensek felett álló pénzügyi és háttérhatalom, akkor az ő érdekük lehet az, hogy Európának a megmaradt független erőit "betagolják" a választások után formálódó központosított hatalom által irányított Európai Egyesült Államokba.

Ezt már megtették Amerikával is, a Közel-Keletet pedig destabiliztálták. A szabadkőműves páholyok pedig már rég megfertőzhették egész európát és a brüsszeli elit tagjait is.

Melegített székek vannak nekik, csak idő kérdése, mikor foglalják el őket.

A káoszba taszított világ és az önmagáért kiállni nem képes, nem szuverén nemzetek világának megteremtése lehet a cél, mert így teremthető meg a helyzet, amikor minden nép szomjazni fogja a biztonságos és a stabilitást.

Ez pedig egy gazdasági gyarmatok feletti diktatúrát eredményezhet totális kontrollal.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes magyarország politika brüsszel


Megtekintések száma: 38889

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet