Brüsszeli gyámság alá helyezhetik Magyarországot? Ha ezt meglépik, vége lehet hazánk gazdasági szabadságának!

2019. március 24., vasárnap




Mi az igazság arról, ami Magyarország körül zajlik? A brüsszeli elit felügyelet alá helyezné Magyarországot? Vajon ez is a mesterterv része?

Riasztó politikai és jogi folyamatok indultak be az EU-ban...

Egy igazi összeesküvés zajlik a magyarok ellen?

Az Európai unióval és annak működésével kapcsolatban egyre sötétebb kép rajzolódik ki az emberek szemében idehaza, ami teljesen érthető.

Az elmúlt években ugyanis folyamatosan próbálták megnyirbálni a nemzetállamok jogköreit - állítják sokan, akik úgy vélik, hogy a brüsszeli elit végleg le akar számolni az európai választások után a még megmaradt, független nemzetállamokkal.

Mi az igazság?

Tényleg felügyelet alá helyezhetik Magyarországot, mint ahogyan azt már most kilátásba helyezték egyes információk szerint?

A helyzet odáig fajulhat, hogy EPP szakértőket küldhetnek Budapestre, hogy beleszóljanak a magyar belpolitikába.

Az ötlet állítólag Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke, Markus Söder, a CSU elnöke és Bajorország miniszterelnöke, illetve Sebastian Kurz osztrák kancellár megbeszélésein merült fel.

A magyarországi misszióban tapasztalt EPP-s vezetőket bíznának meg azzal, hogy értékeljék a magyarországi állapotokat és ennek alapján tegyenek javaslatokat a “korrekciókra”.

Mint valami diktatúrában, amiben ha a központi hatalomnak nem tetszik valami, azonnal “korrigál”…?

Mi lesz ennek a vége?

Ha valóban létezik az a bizonyos nemzetek és kontinensek felett álló pénzügyi és háttérhatalom, akkor az ő érdekük lehet az, hogy Európának a megmaradt független erőit "betagolják" a választások után formálódó központosított hatalom által irányított Európai Egyesült Államokba.

Ezt már megtették Amerikával is, a Közel-Keletet pedig destabiliztálták. A szabadkőműves páholyok pedig már rég megfertőzhették egész európát és a brüsszeli elit tagjait is.

Melegített székek vannak nekik, csak idő kérdése, mikor foglalják el őket.

A káoszba taszított világ és az önmagáért kiállni nem képes, nem szuverén nemzetek világának megteremtése lehet a cél, mert így teremthető meg a helyzet, amikor minden nép szomjazni fogja a biztonságos és a stabilitást.

Ez pedig egy gazdasági gyarmatok feletti diktatúrát eredményezhet totális kontrollal.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes magyarország politika brüsszel


Megtekintések száma: 43809





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet