Brutális állapotok uralkodnak ebben a "nem létező" németországi no-go zónában! - VIDEÓ

2017. október 24., kedd
Egy németországi no-go zóna brutális mindennapjai.

Az iszlám világ szélsősége annyira beette már magát Európa egyes városaiba, hogy hatalmas negyedik, utcák és régiók vannak, ahová fehér ember gyakorlatilag nem mehet be.

Vagyis bemehet, de csak saját felelősségre, és nem kell meglepődnie, ha egy késsel a hátában végzi, vagy megerőszakolják.

Létezik egy tér Kölnben, amiről az utóbbi hónapokban egyre inkább kénytelen lemondani a rendőrség. A rend helyét az erőszak és a drogok vették át az Ebertplatz-on.

Olyan állapotok uralkodnak ott, mintha csak a megtestesült földi pokolban járna az ember.

Az városrész egyáltalán nem hasonlít már az egykori önmagához: burkás alakok, harcra érett fiatal muszlimok flangálnak az utcákon...

A téren egyre gyakrabban zajlanak bandaháborúk fekete afrikaiak és marokkóiak között.

A hatóságok adataiból az derül ki, hogy az elmúlt kilenc hónapban 3 ezer rendőrségi intézkedésre került sor a téren. Ez pedig brutális arány és szintén azt bizonyítja, hogy ez a hivatalosan a németmédia szerint nem létező no-go zóna nagyon is valós!

Több tucat nőt zaklattak már és erőszakoltak meg a környéken, de egy 22 éves fiút brutálisan meg is késeltek korábban.

A rendőrség legalább valamennyire elismeri a problémát, és közleményben tanácsolták, hogy átlag polgárok ne nagyon menjenek arra, ha nincs nyomós indokuk rá.

Értitek?

NÉMET állampolgároknak kell félniük a saját hazájukban, városaikban egyes helyekre bemenni az iszlám szélsőségek miatt... No comment...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 20156

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet