Brutális bevándorlási hullám indult meg Európa felé: az országoknak fel kell készülniük a veszélyre!

2018. május 12., szombat
A szakértők szerint új, a korábbinál veszélyesebb balkáni migránsútvonal van kialakulóban. Ezek már színtiszta gazdasági okokból "menekülő" emberek!

Európa ilyen hatalmas embertömeggel még sohasem nézett szembe!

Komoly lehet a baj, és egy igazi demográfiai katasztrófa bontakozhat ki abból, ha újabb hatalmas bevándorlási hullám veszi kezdetét, vagyis egész pontosan folytatódik, és a jelek szerint itt éppen ez történik.

Csak az idei év első hónapjaiban már 3500 illegális határátlépőt fogtak el Boszniában.

Éppen emiatt elkezdték feltérképezni azt, hogy honnan érkezik ez az embertömeg, és megdöbbentő dolgokra jutottak, azonnal figyelmeztették Európa népeit.

Néhány hónapja már lehetett hallani a Görögországból induló, Albánián, Montenegrón, Bosznia-Hercegovinán, Horvátországon és Szlovénián keresztül Nyugat-Európába tartó útvonalról, ám a hatóságok sem vették egészen komolyan, hogy új migránsútvonal alakulhatott ki a Balkánon. 

A hivatalosa datok aggasztóak. 80-120 határátlépőt fognak el Boszniában, és ez még csak a kezdet.

A hatóságok közlése szerint nehéz az illegális bevándorlók azonosítása, dokumentumaik ugyanis nincsenek, és nem hajlandóak megadni ujjlenyomataikat, mert attól tartanak, hogy ha egy nyugat-európai országban illegális bevándorlóként elfogják őket, vissza fogják toloncolni Boszniába, hiszen ott már regisztrálták belépésüket.

Ahogyan érkezik a meleg, úgy lesz egyre nagyobb a tömeg, ugyanis a bevándorlóknak egy új hulláma indul meg, vagy már el is indult.

A bevándorlók összetétele is megváltozott: korábban főként szíriai bevándorlókról lehetett hallani, most a legtöbben Afganisztánból, Pakisztánból, Törökországból, Algériából, Líbiából és Marokkóból érkeznek, de vannak közöttük koszovóiak is.

A Bosznián és Horvátországon át vezető útvonal nehezebb és veszélyesebb a korábbinál, ugyanis hegyes vidéken kell áthaladni, valamint a Horvátország és Szlovénia között természetes határt képező, heves sodrású Kupa folyón is át kell kelni. A folyóba már több migráns is belefulladt.

Ugyanakkor a hatóságok számára is nehézkesebbé válik ezekena t erleteken az ellenőrzés.

Sokan attól tartanak, hogy a mostani migrációs hullámmal is rengeteg rejtett ISIS katona fog beszivárogni Európába.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 31890

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet