Brutális dolgot művelt ezt a magyar srác egy alig 1 kilós yorkival!

2018. október 11., csütörtök
Reméljük elnyeri méltó büntetését!

tegnap este 9-10 óra között Mezőtúron a lakótelep melletti kiserdőben kutyasétáltatók egy fiatal férfire lettek figyelmesek, aki meglóbált és elhajított valamit.

A kíváncsiság odavitte az eldobott ‘dolog’-hoz a sétálókat és megdöbbenve látták, hogy egy picike kiskutya élettelen teste hevert a földön.

A kutya szája véres, teste még meleg volt, ezért feltételezték a megtalálók, hogy bántalmazás áldozata lett, azonnal hívták a rendőrséget.

A rendőrség azonnal a helyszínre sietett és rövid időn belül megtalálták a feltételezett állatkínzót, akit kihallgattak majd elengedtek.

Információnk szerint a kutyasétáltatók azonnal felismerték a kiskutyát és az azt elhajító zavartan viselkedő fiatal férfit.
A kiskutya “felbosszantotta” valamivel a fiatal férfit, amiért az megtorlásul bántalmazta majd földhöz csapdosta az 1 kilós csöppséget, aki belehalt a sérüléseibe.

Hogy hova tűnt a kiskutya teteme, egyelőre nincsenek információink.Oldalunk jelezte a történteket Wegera György csapatának és azt az információt kaptuk tőlük, hogy a Kutya-segélyszolgálat Alapítvány feljelentést tesz állatkínzás miatt.

A kép közepén az elkövető nem a megölt Yorkit, hanem egy másikat tart a kezében.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes botrány


Megtekintések száma: 25304

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet