Brutális felvétel: addig fojtogatta hatodikos áldozatát a tini, míg agykárosodása nem lett!

2019. augusztus 16., péntek




Brutális jelenet zajlott le egy iskolában, melyet az intézmény biztonsági kamerája is rögzített. 

A Los Angeles-i suliban egy 14 éves, erőszakosságáról már korábban is ismert diák esett neki egy nála két évvel fiatalabb, hatodikos fiúnak. Először gyomron ütötte, majd a falhoz szorította és elkezdte fojtogatni. 

A videón is tisztán látszik, hogy a fiatalabb fiú azt követően is alig kap levegőt, hogy támadója elengedte.

Az áldozat ezt követően kétszer elájult, valamint több rohamot is kapott. Mint később kiderült: maradandó agy- és gerinckárosodást szenvedett, ami miatt élete végéig ápolásra szorul majd. 

A 12 éves kisfiú édesanyja hétfőn perelte be az intézményt, szerinte ugyanis az iskolában gyakorlatilag egyáltalán nem törődtek azzal, hogy a fia él-e vagy sem a 2018 januári brutális támadást követően.

A személyzet mindent rosszul csinált, minden egyes percben, és ridegen semmibe vették, hogy 12 éves ügyfelem él-e és jól van-e” - hangsúlyozta az áldozat családjának ügyvédje, Ben Meiselas, aki szerint elfogadhatatlan, ami az iskolában zajlott.

Egyébként magán a felvételen is jól látszik mindez: az intézmény egyik alkalmazottja ugyanis elsétál a brutális támadás mellett, egy picit vissza is fordul, arra azonban már nem veszi a fáradtságot, hogy odalépjen a fojtogatott fiúhoz, netán elkísérje a gyengélkedőbe - ehelyett inkább továbbmegy.

Az iskola egyébként csak fél órával a támadás után értesítette a mentőket - amikor már a kisfiú édesanyja is ott volt. Az anyának először állítólag nem is akarták elmondani, hogy egy másik diák fojtogatta a fiát.

A 14 éves támadó erőszakos hajlama már korábban is ismert volt az iskolavezetés előtt, mégsem tettek semmit 

- írja az NBC News. 

Az asszony - aki nem szeretné nyilvánosságra hozni a nevét - nem akarja, hogy a másik tini ellen vádat emeljenek, csak azt, hogy csapják ki az iskolából. 

Az intézménytől azonban kártérítést követel, amiért hibát hibára halmozva veszélybe sodorták a fiát, és gyakorlatilag hozzájárultak ahhoz, hogy élete végéig kiszolgáltatott legyen.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes ijesztő


Megtekintések száma: 386382





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet