Brutális: Föld méretű űrkocka tűnt fel a bolygónk közelében. készültségben a NASA!

2018. október 24., szerda
Szerintetek mi történhetett?

Bár a napokban furcsamód több űreszköz, műhodak, űrteleszkópok és robotok is meghibásodtak, azért rengeteg adatot küldtek még a Földre a zavar előtt. Ezek közt bukkantak egy, már ismerős dologra a Nap közelében, ami egyáltalán nem megnyugtató.

Újabb különös felfedezést tett kedvenc UFO-vadászunk, Scott C. Waring. Miközben gyerekeket tanít angolra Thaiföldön, fél szemét folyamatosan a marsjárók és a napfigyelő műholdak weboldalain tartja, hátha kapás lesz. 

Ez általában be is jö neki. Most például kiszúrt egy szinte Föld méretű különös objektumot a SOHO napfigyelő műhold fotói közt.

Csak megnyugtatásképpen mondja, hogy Föld méretű, mert valójában jóval nagyobb dologról van szó. És hogy mi lehet ez a rejtélyes tárgy? Ezt is elárulja.

Azt írja, hogy egy örökéletű idegen faj állt neki a Napunk közelében bolygó méretű űrhajót építeni.

Elmélete szerint ez nem is olyan bonyolult dolog. Elég csak kiadni a parancsot egy intelligens robotnak, hogy építsen űrhajót, megadni a méreteit és egyéb követelményeket, aztán csak várni , hogy elkészüljön. 

A robot épít tíz másik robotot, azok pedig szintén építenek 10 másik robotot, és pillanatok alatt több millónyi robot kezd munkálkodni az építésen. Egy részük eközben nyersanyagot gyűjt, például a Napból… 

Egy bolygóméretű hajó építése akár több millió évig is eltarthat, de mivel a megrendelő örökéletű, ideje annyi van, mint a tenger…

De félretéve a önjelölt UFO-vadász őrült elméletét, a NASA SOHO szondái valóban furcsa objektumokat fotóznak rendszeresen a Nap közelében

. Bár a szkeptikusok szeretnék belemagyarázni a digitális hibákat, a sugárzás közbeni adatvesztést, vagy az erősen elhasznált kamerák optikáinak sérüléseit, nem lehet az összes észlelésre ráhúzni ezeket a sablonokat. 

Sokan úgy vélik valóban valamiféle intelligens földönkívüli faj szipkázhatja rendszeres időközönként a Napunk energiáját, amit egy közeli féreglyukon keresztül szállítanak saját világukba…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: napiufo.hu

érdekes ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 35951

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet