Brutális hangulat és közjáték uralkodik az EU parlamentben: itt az ízelítő!

2017. december 6., szerda




Kinek nem forr fel a vér az ereiben ennek láttán? OSZD MEG, ha te sem értesz egyet azzal, hogy EZEK határozzák meg egy kontinens jövőjét. Szerencsére Morvai Krisztina már megint helyre tette őket!

Bangladessel kell-e versenyeznie Magyarországnak? Ezt a kérdést szegezte az Eu vezetésének Morvai Krisztina.

Az EU parlamentben azonban elképesztő, már-már megbotránkoztató hangulat uralkodott, rosszabb, mintha egy piacon lett volna az ember.

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén készült felvétel alapján a választópolgárok bepillantást kaphatnak a parlament „működésébe.”

Láthatják azt az elképesztő káoszt és zsibvásárt, amelyet természetesnek tekint az „európai normákra” oly kényes Európai Unió.

Amint azt Morvai Krisztina EP képviselő az ülést vezető elnöknek ki is fejtette a véleményét.

Szerinte méltatlan és mind az európai választópolgárok, mind a felszólaló képviselők számára megalázó és elfogadhatatlan, hogy zsibvásárszerű hangulatban, óriási hangzavarban kell felszólalni.

A többször elkezdett felszólalásában Morvai Krisztina egyébként az Európába áramló dömpingáruk által okozott társadalmi és gazdasági feszültségekről beszélt.

Rámutatott: nem Bangladessel vagy Indiával kellene versenyeznünk a jövedelmek leszorításával és a munkajogi, munkavédelmi, környezetvédelmi és más előírások be nem tartásával, hanem meg kellene védenünk piacainkat a beáramló és a hazai vállalkozásokat, versenyképességünket veszélyeztető hatalmas mennyiségű dömpingárutól. - írja a VilágLátó HírMagazin.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr botrány felháborító


Megtekintések száma: 35708





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet