Brutális idő várható hétvégére, még a rendőrség is figyelmeztet!

2017. december 15., péntek
Vezessen mindenki óvatosan!

A rendőrség egyfajta közleményt és figyelmeztetést adott ki az időjárásra, és sok másra vonatkozóan, melyet érdemes minden autósnak elolvasnia.

Így senkit sem érhet túlzottan nagy meglepetés, és kellőképpen oda fog figyelni másokra, és saját magára.

A rendőrség tájékoztatása az időkép.hu előrejelzése alapján meglehetősen változékony ítéletidőt vetít előre:

Pénteken sokfelé várható eső, zápor, reggel az Északi-középhegység térségében ónos eső is előfordulhat.

Szombaton kezdetben sokfelé várható eső, a középső, a délnyugati és az északi megyékben havas eső, hó is, majd napközben kelet, északkelet felé szorul vissza a csapadék, a déli óráktól nyugat felől szakadozni kezd a felhőzet.

Élénk, néhol erős lesz a nyugati, északnyugati szél. Reggel -1, +4 fokot, a keleti határ mentén 5-8, napközben 2-7 fok várható.Vasárnap változóan, délkeleten erősebben felhős, a Dunántúlon szeles időben lesz részünk. Helyenként kialakulhat hózápor. A fagyos hajnalt követően délután +1, +5 fokot mérhetünk.

Nagyon kell vigyázni, ugyanis az utak állapotából adódóan nagyon sok helyen csúszós lesz az út, és gyorsan, vagy megszokott tempóval haladni is életveszélyes lehet rajta.

Mindig minden körülmények között oda kell figyelni, de ilyen viszonyok között különösen, ha nem akarunk balesetet okozni, vagy egy baleset elszenvedői lenni!

Mindenkinek kellemes és biztonságos vezetést kívánunk!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség időjárás figyelmeztetés ítéletidő


Megtekintések száma: 30778

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet