Brutális üzemanyag drágulás: összeomolhat a teljes világgazdaság?

2018. május 19., szombat
Bizonyos politikai és gazdasági háttér folyamatok indulhatnak meg, melyek közelebb hozhatják az apokalipszist...

Sokan riogatnak most azzal, hogy Várható, hogy szinte "felrobban" a benzin és a gázolaj világpiaci ára, mivel a kőolaj hordónkénti ára jelentősne megnő.

Ez számos a világban zajló folyamatnak tudható be, melyet többek között kétségtelenül az indított el, hogy Trump kilépett az iráni atomalkuból.

Ezután a feszültségek már elpattantak, és a Közel-Keleten háéborús konflitkusok kezdtek el lezajlani Rakétatámadások, és arra adott válaszcsapások, megtorlások rengették meg a híreket.

A piac és a gazdaság is megrengett, ugyanis a kieső olajkészletek iszonyatos drágulást lebegtettek be a világ felé...

A benzin és a gázolaj ára jelentősen nőni fog. 

Mivel ez megtörténik, így hamarosan az élelmiszerek is drágulni fognak - jelentették be aggódva a szakemberek és elemzők.

És ez még csak a kezdet.Az üzemanyag helyzet keresztbe tehet a világ gazdaságának is, és egy átmeneti recessziót követően akár össze is omlaszthatja azt.

Itt lenne az újabb világválság? 

Ezt még nehéz előre látni, de jól látható, hogy milyen jelentős mértékbe destabilizálódott a világ pénzügyi ereje és a teljes globális gazdaság.

Folyamatosan nyomon követik az elemzők az eseményeket, és próbálnak résen lenni, hogy mikor szakad be, ha egyáltalán beszakad a világgazdaság...

OSZD MEG másokkal is!

háborúk gazdaság kataklizma összeomlás pénzügyek


Megtekintések száma: 31074

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet