Buzz Aldrin beszélni kezdett: egy az egyben kitálalt a földönkívüliekről és a Holdról!

2022. március 15., kedd




A NASA végighazudta az elmúlt évtizedeket? Teljesen nyilvánvaló, hogy amit a Holdra szállásról állítottak, az nem igaz!

Buzz Adlrin megunta a hallgatást, és midnent elmondott?

Olyan dolgokat mesélt arról, hogy mit láttak a Holdon, amit korábban senki sem gondolt, csak sejtett.

Szóbeszéd és egyes belső források szintjén ugyan már keringtek olyan pletykák, miszerint a NASA rendelkezik felvételekkel az eredeti Holdra szállásról, ez azonban titkos.

Ugyanis azona szalagon hátborzongató dolgok hangzanak el, ami mindenkit felkavarna. Gyakorlatilag ezért is kellett meghamisítani és utóforgatni az egészet, hogy az emberek nehogy megtudják a teljes igazságot:

Hogy a Hold már lakott volt, mikor az Apollo-11 odaért...

Buzz Aldrin szerint vannak dolgok, amiket a NASA nem mond el az embereknek. Annak idején vele is, és mindenkivel, aki a Holdra szállt titoktartási szerződést írattak alá.

Ennek értelmében soha többé nem beszélhettek a nagy nyilvánosság előtt arról, amit odafent láttak.

Buzz Aldrin űrhajós, az Apolló 11 csapatával látott azonosítatlan tárgyat annak idején a küldetése során.

Az esetet ugyan soha nem ismerte el a NASA, de mégis készült róla egy rövid dokumentáció. Egy interjúban különös dologról számolt be, melyben gyakorlatilag megerősítette, hogy ufót észleltek a misszió során.

"Egy nagyon erős fényt láttam, ami folyamatosan mozgott, velünk párhuzamosan a távolban. Meg volt a lélekjelenlétünk ahhoz, hogy ne jelentsük be ezt is Houstonnak, azt állítva, hogy van itt egy fényforrás, ami követ minket. Így aztán végső soron egy ufó, azaz azonosítatlan repülő objektum maradt." - állította.

Természetesen nem Buzz Aldrin volt az egyetlen, aki ilyen azonosítatlan dolgokat látott az űrben. A későbbi űrhajósok is arról számoltak be, hogy fura tárgyak követik őket, és tűnnek fel időnként a Föld körüli pályán.

Ezek a tárgyak egyértelműen nem összetéveszthetőek a különféle kisebb-nagyobb űrszemét darabokkal, mert képesek irányt váltani, és fényforrással is rendelkeznek.

Sokak szerint már rég ott vannak, és alapjaiban rengetné meg a világunkat ez a felismerés, ráadásul akkoriban az űrverseny és a politikai helyzet miatt még nagyobb kockázattal járt volna az igazság feltárása.

Nem véletlen, hogy a NASA végig hallgatott...

A kérdés csak az, mikor állnak elő a végső igazsággal...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés holdra szállás


Megtekintések száma: 43107





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet