Buzz Aldrin hátborzongató és érthetetlen viselkedése Trump sajtótájékoztatóján: titkos összeesküvés zajlik?

2017. július 6., csütörtök




Az egész internet azt találgatja, mi történhetett Buzz Aldrinnel - a legendás űrhajóssal, aki a Holdon is járt - ezen a felvételen, miközben Trump az űrbéli kutatásokról és tervekről beszélt.

A National Space Council - azaz Nemzetközi űrtanács - tető alá hozásáról, és az űrbéli tervekről beszélt egy sajtótájékoztató keretében Donald Trump amerikai elnök.

Donald Trump elnök június 30-án írta alá azt a régóta várt elnöki rendeletet (Executive Order), amellyel újjáalakította a Nemzeti Űrtanácsot (NSC).

Az aláírási ceremónián a Fehér Házban jelen volt a Kongresszus több tagja, az űripar képviselői és nem utolsósorban három űrhajós, Buzz Aldrin, Benjamin Drew és David Wolf, valamint az Apollo-program legendás repülésirányítója, Gene Kranz. 

Nem is ez benne a legfurcsább, hanem az, hogy Trump oldalán  megjelent,Buzz Aldrin mit csinált. Ugyanis hihetetlenül furcsán kezdett el viselkedni Trump beszéd ezalatt, főleg amikor az űrbéli tervekről beszélt.

Feszengett? Félt valamitől? A tekintetén nagyon az látszik, mintha aggódott volna valamin. Sőt, kifejezetten furcsa grimaszokkal operált, mintha legbelül egész végig sírt volna.

A közelebbi felvételeken mintha könnycseppek is láthatók lennének az arcán.

Ez még több kérdést felvet. időnként bohókásan vigyorgott, máskor a fejét forgatta, mintha nem lenne a helyzet magaslatán.

Míg sokan úgy gondolják, hogy Buzz Aldrin szimplán csak épp egy vicces cigi hatása alatt állt, az ufó kutatók és összeesküvés elmélet hívők szerint a bizarr viselkedés annak tudható be, amit Trump mondott.

Buzz Aldrin ugyanis tisztában van azzal, hogy mit tud az amerikai kormány - és így az elnök is - a földönkívüliekről, a világűrről, és az emberiségnek az abban elfoglalt szerepéről.

Ennek tekintetében pedig nem tudta magába rejteni, hogy mekkora blődségeket, és hazugságokat hall az elnöktől - állítják.

Bármi is az igazság, az egészen biztos, hogy Buzz Aldrin ezen sajtótájékoztató alatt nem viselkedett úgy, ahogy eddig...

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés bizarr űrkutatás


Megtekintések száma: 136903





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet