C-vitamin: legalább 30 súlyos betegség ellen jó, de a gyógyszeripar hallgat róla!

2017. augusztus 4., péntek
75 éve tudják, amit tudnak, a gyógyszeripar mégis elhallgatta ezeket az információkat. Mire a cikk végére érsz, megérted, hogy miért.

Azt is azonnal hozzá kell tennünk, hogy mire elérsz a cikk végére, alapjaiban fog megváltozni a gyógyszerekről alkotott képet, még akkor is, ha eddig hittél bennük, és abban, hogy a gyógyszeripar jószándékú, és az emberekért van.

Nos, ez egy nagy hazugság. A gyógyszeripar a profitért van, és a betegekért csakis akkor és csakis addig, amíg profitot termelnek neki.

Arról van szó, hogy a C-vitamint, mint lehetséges sokoldalú gyógymódot módszeresen megpróbálták és ma is megpróbálják a szőnyeg alá söpörni.

pedig több évtizedes kutatások is bizonyítják, hogy rengeteg súlyos betegség esetén hatásosan alkalmazható volt. Klinikai tesztek, orvosok személyes kutatásai, és laboreredmények is arra mutatnak, hogy a C-vitamin valójában egy igazi csodaszer, amire a szervezetnek a leginkább szüksége van.

Kimutatták ugyanis, hogy a C-vitamin képes beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait.

Gyakorlatilag hagyja, és elősegíti, hogy a szervezet saját maga győzzön le BÁRMIT, ami az útjába áll. Mindenféle gyógyszer, és ami a legfontosabb: mellékhatás nélkül.

Vajon az is véletlen lenne, hogy az orvosok erről alig akarnak tudomást venni? Eleve így lettek tanítva, hiszen az orvosi képzésen mindössze 2 óra hosszát tanulnak a táplálkozásról Amerikában 4 év alatt. Ez eszméletlenül kevés.

Mind ismeretes, Szentgyörgyi Albert neve szinte egybeforrt a C-vitaminnal. Azonban az 1940-es években Dr. Fredrick R. Klenner a C-vitamint alkalmazta arra, hogy 60 esetből 60 esetben meggyógyítsa a gyermekbénulást. Ez akkor volt még, amikor a polio vakcina nem is létezett. Dr. Klenner megállapításait be is mutatta egy nagy orvosi konferencián, ahol elmagyarázta, mi az a nagy dózisú C-vitamin terápia, de a kortárs orvosok Klenner kutatásait figyelmen kívül hagyták.

A gyógyszeripar azóta is hihetetlen agymosást végez a C-vitaminnal kapcsolatban.

Azt terjesztik, hogy túlzott mennyiségben káros, meg hogy vesekövet okoz, holott ez utóbbit nem sikerült klinikailag igazolni, csak egy sejtés volt, mellyel mindenkit riogattak. Sőt, érdemes tudni, hogy veseköves betegeknek esetenként nagyobb mennyiségű C-vitamint szoktak javasolni... elgondolkodtató, hogy is van ez?

Dr. Klenner kutatási rávilágítottak arra, hogy a becslések szerint legalább 30 súlyos betegség ellen SIKERREL alkalmazható a C-vitamin.

Persze, mivel a C-vitamin természetes anyag, így nincs pénz a levédetésében, hiszen nem lehet szabdalom alá vonni. Ezért a legjobb megoldás az, hogy elnyomják, mintha nem is létezne, az emberekkel pedig elhitetik, hogy vigyázni kell vele...

"Néhány orvos csak áll a haldokló betege felett és megvárja míg meghal a beteg ahelyett, hogy inkább C-vitamint használna, mert véges elméjükben a C-vitamin csak vitaminként létezik." – Dr. Fredrick Klenner.

"Az emberi test akkor működik a legjobban, ha a vérben és a sejtekben magas a C-vitamin szintje – amiből szükség szerint szintetizálódik a májban." – Thomas E. Levy, MD, JD, kardiológus

Mára egyre több orvos nyitja ki a száját, és beszél arról a mérhetetlen számításról, ami az egészségügyet jellemzi. Betegek milliói vannak megvezetve világszerte. Azonban eljöhet a nap, amikor a betegek tudatossá válnak, és felébredve a csipkerózsika álmukból, felelősségre fogják vonni a gyógyszeripart.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer feltáró gyógyszermaffia gyógyzseripar természetes remediák


Megtekintések száma: 35323

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet