Cégadatbázis vásárlás néhány kattintással? Igen, lehetséges!

2021. január 31., vasárnap




Érdemes megkeresni azokat, akikben valóban van potenciál, azaz nagy eséllyel a vevői lehetnek!

Egy remek találmány segítheti a vállalkozásokat munkájuk során, ami nem más, mint a magyar cégek adatbázisa marketing célokra, piacelemzési célokra, valamint értékesítési célokra. Az Adatbázis Webshop az adatbázisokra, ezeken belül a cégadatbázisokra szakosodott.

Ha egy vállalkozás ismeri a célcsoportját, direkt rájuk szűrt céglistát is rendelhet, és máris egyszerűbbé válnak a vevőszerző folyamatok.

Garantáltan a legfrissebb adatbázis
Az adatokat az Adatbázis Webshop rendszerében folyamatosan aktualizálják, így nem fordulhat elő, hogy már idejétmúlt, fals információkra építi például a marketing tervét. Az Adatbázis Webshop képviseletében csak olyan adatbázist adnak ki a kezeik közül, amely minőségileg a legmagasabb szintet képviseli.

Apropó, marketing
Letölthető adatbázisaik garantáltan közelebb viszik az ezekre beruházó vállalkozásokat az üzleti céljaikhoz. A megvásárolt adatbázist érdemes használni, nem célszerű árválkodni hagyni a számítógép egyik eldugott mappájában, sokkal inkább célravezető hasznukat venni az e-mail, vagy SMS kampányok során!

Webfejlesztő, piackutató, vagy direkt marketing szakemberek is megtalálják természetesen a számításukat. Az Adatbázis Webshop cégadatbázisa minőségi adatokkal szolgálja ki azokat, akik olyan weboldalakat és szolgáltatásokat készítenek, amik piackutatással, közvélemény kutatással és direkt marketinggel foglalkoznak, vagy épp összehozzák a vállalkozásokat a vásárlóikkal.

Megbízható cégek
Mivel a listában szereplő cégek alapos leválogatás útján kerülnek a többi közé, ezért aranyat érnek. Működő, megbízható cégekről van szó tehát, amelyek egy üzleti kapcsolat során biztosan nem fognak csapot-papot otthagyni, fizetés nélkül. A mai magyar valóságban még mindig gond a kintlévőségek kezelése, a jó adatbázisok abban is segítenek, hogy ezt a problémát megelőzzük.

Valóban részletekben gazdag cégadatbázis
Ha egy vállalkozás tudja, hogy mit akar, az Adatbázis Webshop adatbázisa valódi kincs. Az alap adatok mellett olyan fontos információkat is kinyerhet belőle, mint hogy a kérdéses cég nyert-e közbeszerzést, vagy EU-pályázatot.

Az elérhető adatok között megtaláljuk az alábbiakat:

  • név (teljes+rövidített),
    • elérhetőségek (telefonszám, e-mail- cím, ország, település, cím, web cím),
    • fontos adatok a cégről (adószám, cégjegyzékszám, alapítás dátuma),
    • az árbevétel alakulása (jegyzett tőke, utolsó pénzügyi beszámoló dátuma, nettó árbevétel, adózott eredmény),
    • információk a dolgozókról és a vezetőkről (utolsó létszám adat dátuma, utolsó létszám adat, tulajdonosok száma, vezetők száma),
    • adatok a tevékenységről: fő tevékenység tevékenységek listája,
    • egyéb pozitív és hatályos, lezárt, vagy egyszeri negatív információk,
    • cégjegyzésre jogosultak.
  • Jelenleg, akár 71 340 darab céggel is felvehetjük a kapcsolatot, ugyanis a cégek listájában pontosan ennyi cég szerepel.

    Cégadatbázis vásárlás könnyedén

    Ön csupán egy kattintásnyira van a plusz árbevételt hozó cégadatbázisától. Elérhető formátumok: CSV, SQL, XML, JSON. Szeretne külön szűrt cégadatbázist vásárolni? Természetesen van rá lehetőség!

    Fektessen be egy minőségicégadatbázisba, és érje el üzleti céljait könnyedén!


    Megtekintések száma: 1832





    Szólj hozzá Te is a cikkhez

    Ez is érdekelhet