Chemtrail: ezekből a bizarr és mérgező összetevőkből állhat egy chemtrail csík!

2017. július 12., szerda




Olyan méreganyagokat tartalmazhatnak a chemtrail felhők, melyeket a fejünk fölött szórnak szét, melyek nem is gondolnánk, milyen pusztításra képesek.

Napjainkban egyre többen hisznek abban, hogy titokban, egy hadművelet keretében világszerte permetezik a lakosságot, különféle vegyi anyagokkal. Ezeket a sokszor órákon át az égen maradó csíkokat hívjuk chemtraileknek.

A chemtrailek valójában azért kerülnek a légkörbe, hogy az emberi populációt csökkentsék.

Mindemellett a HAARP egy másik fontos projektjének, a Kék sugár hadműveletnek a fontos „szereplői”.

A populáció csökkentése azért célja a kormányoknak, hogy megakadályozzák a népesség túlszaporodását.

A chemtrailekben különféle erősen rákkeltő anyagok vannak. Ügyelnek arra, hogy radioaktív izotópokkal ne dolgozzanak, hiszen az látványosan kimutatható lenne a légkörben, ellentétben a rákkeltő anyagokkal, melyek mára már szinte mindenhol ott vannak a világon.

Nagyon sokan tették már fel, és teszik fel napjainkban is a kérdést: miből is áll valójában egy ilyen mérgező felhő?

Az összetevők listája a mai napig nem ismert teljesen, ugyanakkor van néhány olyan eleme, melyet sikerült kimutatni, és független szakemberek igazolták, hogy minden chemtraillel permetezett régióban jelen van a légkörben néhány napig.

Rengeteg az alumínium részecske a chemtrailekben, és a különbnöző nehézfémek, valamint az olyan habzóayagok, melyek képesek a légkörben szétoszlani, és az ioinoszférát módosítani.

Azbeszt is megtalálható ezekben a csíkokban egy kisebb arányban, valamint alumínium-ammónium szulfát E523, alumínium por E173, alumínium-szilikát E554 és E559, alumínium-sztearát E391, alumínium-szulfát E520.

Ezen kívül számtalan vegyianyagot kevernek még bele a chemtrail tartályokba, melyke egyértelműen károsak az egészségre.

Láthatjuk, hogy drasztikus mértékben mérgezik a lakosságot. Talán nem véletlen, hogy rengeteg a betegség, annak ellenére, hogy állítólag a modern orvostudomány folyamatosan fejlődik.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés haarp chemtrail


Megtekintések száma: 233723





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet