Chemtrailező repülőgépről készítettek felvételt: a TELJES igazság a légi permetezésről, ami a fejünk felett zajlik!

2020. október 23., péntek




Sokak szerint ez a végső bizonyíték arra, hogy mérget szórnak a légkörbe, a fejünk fölé. Mi az igazság?

Egy légi felvétel került elő, melyen egy olyan dolgot látni, amit csak kevesen tudnak megmagyarázni.

Akik már látták a felvételt, egy részük nem tartja valósnak, más részük pedig azt állítja, hogy nem más látható rajta, mint egy chemtrail szóró gép működés közben, vagyis azokban a percekben, amikor a légkörbe ereszti a különféle ionoszféra módosító vegyszereket.

Korábban már napvilágot látott több hasonló felvétel, és nem egy ízben kerültek elő névtelen szivárogtatók kezei közül olyan fotók is, melyeken chemtrailezést végző gépek belsejéről készült képeket láthatunk.

Ezen információk egyértelműen azt sugallják, hogy a chemtrail jelenség nagyon is valós, és nem holmi összeesküvés elmélet.

Rengeteg az alumínium részecske a chemtrailekben, és a különböző nehézfémek, valamint az olyan habzóanyagok, melyek képesek a légkörben szétoszlani, és az ionoszférát módosítani.

Azbeszt is megtalálható ezekben a csíkokban egy kisebb arányban, valamint alumínium-ammónium szulfát E523, alumínium por E173, alumínium-szilikát E554 és E559, alumínium-sztearát E391, alumínium-szulfát E520

. Ezen kívül számtalan vegyi anyagot kevernek még bele a chemtrail tartályokba, melyek egyértelműen károsak az egészségre.

Sokan számolnak be világszerte egyre nagyobb számban különféle allergiás bőrbetegségekről, és a melanomás esetek drasztikus emelkedéséről, melyeket mind a chemtrailezésnek tulajdonítanak egyesek. Ha a jelenséget valóban bizonyítja a felvétel, akkor el kell gondolkodnunk azon, hogy miért nem nyílik fel az emberek szem ez ügyben.

Továbbá azon is, hogy miért nem teszünk ellene valamit, hisz, ha a chemtrailezés ténye bizonyossá válik, akkor minden bizonnyal a globális genocídium, és az agenda 21 tervezete is valósabb, mint hinnénk.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés chemtrail


Megtekintések száma: 116478





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet