Chemtrailező repülőgépről készítettek felvételt Kalifornia felett - Ilyen, amikor mérgekkel permeteznek minket?

2017. június 21., szerda




A szörnyű valóság, amiről senki sem beszél...

Egyre többen hisznek a chemtrail jelenségben. Míg az elmúlt években sokan csak egy összeesküvés elméletnek tartották, mára egyre szélesebb körben elfogadott, és neves világsztárok, fizikusok és szakemberek gondolják úgy, hogy lehet valami a jelenség mögött.

Nemrégiben egy német orvos elemezte az anomáliát, és a chemtrailek összetételét, melynek során megdöbbentő eredményekre és végkövetkeztetésre jutott.

A legtöbben szerint a chemtrailezés valójában a lakosság kiirtását szolgálja, lassú, alattomos eszközökkel.

Módszeresen eresztenek különféle repülőkön keresztül nagy mennyiségű ideg és egyéb mérget, vegyszereket a légkörbe, hogy azok leülepedjenek a felszínre, és az emberek szervezetébe jussanak belégzés és közvetlen bőrkontaktus lévén.

Sokan számolnak be világszerte egyre nagyobb számban különféle allergiás bőrbetegségekről, és a melanomás esetek drasztikus emelkedéséről, melyeket mind a chemtrailezésnek tulajdonítanak egyesek.

Egy közzétett felvételen egy Kalifornia felett repülő, épp vegyianyagot a légkörbe engedő repülőgépet láthatunk a leírások szerint.

Jól megfigyelhető, hogy ez nem valamiféle kondenzcsík, mely azonnal, vagy nagyon rövid idővel a repülőgép mögött eltűnik.

Lassan oszlik el, és terjed szét, majd válik egy tejfehér ködös masszává, tovább szennyezve a légkört és a lakosságot.

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés chemtrail


Megtekintések száma: 105506





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet