Chupacabrák Dél-Amerikában: titkos génkísérletek nyomai, vagy földönkívüli látogatások

2020. január 14., kedd




Földönkívüli eredet és UFO-jelenségek, amiről hallgatnak a nyilvánosság előtt...

Chupacabra, ami spanyolul annyit tesz: kecskeszívó. Így nevezik a helyiek azt a rejtélyes teremtményt, mely hosszú évek óta rettegésben tartja Puerto Rico lakosait.

A chupacabrák létezése továbbra is rejtély. Egyesek úgy hiszik, hogy a chupacabrák genetikai kísérletek eredményeként jöttek létre, és az Egyesült Államok helyi katonai központjából szöktek meg. Mások meg vannak győződve róla, hogy földönkívüli teremtmények. Bármi is az, a helyiek rettegnek.

Jorge Martint jól ismerik Puerto Ricóban, több mint egy évtizede kutatja a chupacabra jelenséget:

“Két lábon járnak, felegyenesedve, fura tüskék vagy kemény sörték borítják a hátukat, a fejük tetejétől le egészen a hát alsó részéig, és váltják a színüket is. Nagyon gyorsan lélegeznek és valahogy “felragyognak”, halk zümmögő hangot hallatnak, mely valahogy repülésre is képessé teszi ezeket a teremtményeket.”

“Úgy vélem, hogy földönkívüli származásúak. Kezdetben arra gondoltam, hogy valamiféle genetikai kísérlet eredményéről lehet szó, melyet valahol Puerto Ricóban folytattak, és onnan szökött ki az erdőbe, ezért nem vállalja senki a felelősséget érte. De aztán egyre több jelentést kaptunk, köztük szavahihető, komoly szemtanúktól is, miszerint többször látták a chupacabrákat UFO-kkal és humanoid lényekkel. Többször fellebegtek az űrhajóra… Ezért megváltoztattam az addigi véleményemet.”

A chupacabra-támadások elismert amerikai szakértője, egy korábbi matematika tanár, Cope Schellhorn professzor:

“A chupacabra szó szerinti fordításban kecskeszívót jelent, és azért nyerte el ezt a nevet, mert az első észlelések alkalmával egy kisebb kecskenyájat tizedelt meg. Tevékenységük 1995 márciusa körül megsokszorozódott, mikor több tucatnyi jelentés futott be a Puerto Ricó-i chupacabrákról. 

A hírekben egyre többször szerepeltek, a média felkapta a témát és a hírverés nagyon jót tett az ügynek. A számok tényleg megdöbbentőek! Most úgy becsülöm, hogy vélhetőleg több ezer, de legalább ezernyi chupacabra észlelés volt, sokszor igazán közeli távolságról, akár egy méterről.”

Schellhorn professzor alaposan kielemezte a fényképes és a filmes bizonyítékokat, és ezek segítségével részletesen leírta a teremtményt:

“A chupacabra teljes testmagassága 150 cm körüli, körülbelül akkora, mint egy szürke óriáskenguru. A feje erősen megnyúlt, ormányszerű, a szemét izgalmi állapotban vörösnek és mandula alakúnak írták le. A chupacabra szőre legfeljebb 2,5cm hosszú, a színe barnásszürke és lágy tapintású. Olyan, akár a macska szőre. Hármas osztatú lábujja és lába van a végén erős karommal. A chupacabra térde igen vékony, de a combtő azért izmos. Nem szabad elfeledni a háton végighúzódó sörénytarajt, amely hasonlít az angol és skót kastélyok vízköpő szobrainak tüskéire és sörényére. Miközben a szemtanúk szerint a lények repülnek, ezek a szőrök rezegni kezdenek a hátukon, és több leírás alapján rezgés közben változott a szőrük színe.”

A közvélemény és a sajtó nyomásának engedve a Puerto Ricó-i hatóságok úgy döntöttek, hogy elvégeznek néhány boncolást azokon a juhokon, amelyeket állítólag a hírhedt chupacabrák öltek meg.

A korbonctani szakértő megvizsgálta a juhok nyakán talált fognyomokat, megmérte és nyilvántartásba vette, hogy összehasonlítsa a következő esetekkel, de nem kockáztatta meg a lény kilétének megállapítását.

Bár a szakértők még mindig nem tudják pontosan mi is az a chupacabra, Schellhorn professzor kutatásai alapján már sejteni véli hogyan szívja ki az áldozatok vérét:

“A chupacabra a támadáskor a jelek szerint egy toldalékot tol ki a szájából, viszonylag hosszú, tőrszerű toldalékot, talán 15-20 cm hosszú lehet, és ezt a kisebb állatokba döfi, így a csirkébe, kacsába, libába, általában a nyak tájékon.”

Chupacabra – Földönkívüli eredet és UFO-jelenségek

Sok kutató szerint közvetlen kapcsolat van a gyakori Puerto Ricó-i UFO-észlelések és a chupacabrák között. A már idézett Jorge Martin ezt így kommentálta:

“Már körülbelül 25 éve kutatom az UFO-észleléseket, elsősorban Puerto Rico területén. Jelenleg olyan ügyeket vizsgálok, melyek bizonyítják, hogy az amerikai kormánynak a jelek szerint valamilyen kapcsolata lehet idegen lények egy csoportjával. Nem tudjuk milyen csoport ez, nem tudjuk hányan vannak, de egyre nyilvánvalóbb, hogy mi folyik itt, Puerto Ricóban. Először a chupacabra helyzetet kezdtem vizsgálni, de elhivatott kutatóként, nyilvánvaló kapcsolatot találtam az UFO-jelenségek és a chupacabrák között. Ezt a megfigyelést ellenőriznem kellett. A legtöbb kutató nem tette volna meg, hiszen különös jelenségekről és furcsa teremtményekről van szó. De ha őszinték vagyunk, fel kell derítenünk az igazságot, és azt a közvélemény elé tárni.”

“A kapcsolat nyilvánvaló a lények és a Puero Ricói állatok pusztulása és megcsonkítása, illetve kivéreztetése között. Mintázatokat is találtunk az esetek közt: ezek a lények a fúvócső-technikához nagyon hasonlóan ölik meg az állatokat, ami intelligens lényekre utal. A szerv vagy eszköz, amivel áldozatait megöli, nagy, kerek sebet hagy az állatok testén. Akármit is vezet a testbe, az egyből a kisagyba kerül, és elvágja azt. Megöli az állatot, de úgy, hogy az közben nem szenved túl sokat.”

Egy brazil kutató is hasonló nézeteket vall a chupacabráról

Egy széles körben elismert brazil kutató, Cloudier Covo egyetért Martinnal. Szerinte is idegen teremtményekről, vagy géntechnológiával előállított klónokról van szó.

“Több tanulmány is napvilágot látott az ügyben, sok komoly kutató tollából. Összehasonlító elemzés is készült, mely általánosságban leírja ezeket a lényeket, és nagyon hasonlítanak egymásra. Emiatt úgy vélem, hogy ezek talán klónok, klónozott lények, melyeket előállítottak, úgy gyártottak. Meg vagyok győződve róla, hogy egy földi vagy földönkívüli laborban hozták létre őket.”

Még mindig nem tudni, hogy mi folyik Puerto Ricóban, lehet, hogy valóban földönkívüli teremtmények pusztítják a helyiek jószágait? Vagy valamilyen mesterséges mutáns szökött ki egy szigorúan titkos létesítményből a szigeten?

Egyelőre megválaszolatlan kérdések ezek. De amíg az állatok mészárlása és a vérszívás folytatódik a trópusi szigetország lakói továbbra is félelemben élnek.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegenek összeesküvés chupacabra


Megtekintések száma: 124698





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet