Cigizel? Akkor Ő biztosan ismerős lesz neked! Ő a "hulla" a cigis dobozon! Elképesztő története van a képnek!

2023. november 6., hétfő
Elmondta, milyen bizarr véletlen került rá a cigis dobozra.

Létezik egy férfi, Tom Fraine akinek az arcát úgy ismerik millióan, hogy egyrészt sohasem találkoztak vele, másrészt nem is tudják, hogy pontosna ki ő.

Egy névtelen halottként ismerik ugyanis a legtöbben. Hogy miért?

Nos, mert valójában ő az az élettelen rideg test, aki egy boncasztalon fekszik halottként a cigis dobozokon...

Tom Fraine sokáig nem is tudta, hogy világhírű lett, aztán egyszer egy ismerőse felismerte őt a dobozon, és elmesélte neki.

A férfi pedig a média középpontjába került, és elmesélte a történetét, és azt, hogy milyen bizarr véletlen során került rá a cigis dobozokra. Amikről valójában ő maga sem tudott sokáig.

Annak idején Tom amatőr fotózásokat vállalt némi pénzért. Elmondása szerint alaposan le volt égve, ezért döntött úgy, hogy modellkedik kicsit.

Első alkalommal azt kérték tőle, hogy feküdjön meztelenül az ágyon, miközben a fotós fölötte állt és kattintgatott. Néha meg kellett igazítania a heréit, mert belógtak a képbe.

Másodszor egy használaton kívüli kórházba vitték, ahol hullaként kellett pózolnia. 

Szürkére festették az arcát, és betolták a hullaházba.

Összesen 300 eurót kapott a két melóért 2012-ben, aztán el is felejtette az egészet. Egészen addig, amíg négy évvel később egy barátja el nem küldte neki egy cigis doboz fotóját a kérdéssel: Ez te vagy?

Így indult aztán az egész, és azóta rengetegen tudják és egyre többen ismerik, hogy ki ő.

A Guardiannek azt nyilatkozta, hogy gy spanyolországi nyaraláson megkérdezték az anyját, hogy mi van a gyerekeivel, csak rámutatott egy dobozra, hogy „ez az én fiam”. - mesélte viccesen.

Elmondása szerint ebár az egész teljesen váratlanul érte, és nem is szóltak neki, hogy rákerült a cigis dobozokra, örül ennek az egésznek, mert így részese és arca lehet a dohányzás elleni harcnak.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 240024

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet