Civilizáció a Marson? A szfinxhez hasonló faragott alakzatot észleltek a felszínen!

2017. december 21., csütörtök
A NASA által eltitkolt sötét marsi múlt sejlik fel a vörös bolygó porában?

Senki sem tudja, hogy pontosan mi lehet, de kifejezetten nagy hasonlóságokat mutat egy Földi műalkotással.

Ez pedig nem más, mint a Gízában található nagy szfinx építménye.

Nagyon sokan hiszik, hogy a NASA eltitkol valamit a Marssal kapcsolatban.

Egyesek szerint rengeteg olyan kép áll rendelkezésre, melyek valahogyan elkerülték a NASA retusálásra szakosodott divíziójának figyelmét, és tereptárgyak, szabályos falak és épületek, piramisok láthatók rajtuk.

Ezt egy korábban az amerikai űrügynökségnek dolgozó NASA szakember is megerősítette.

Ő azt mondta, hogy külön feladata volt annak a csapatnak, melynek egyik vezetője volt, hogy a Marsról érkező képekről leszedegessék az oda nem illő dolgokat.Az oda nem illő dolgok pedig gyakran emlékeztették őket ősi városromokra.

Voltak olyan képek, melyeken konkrétan piramisok alakjai voltak kivehetők. Ezeket azonnali megsemmisítésre küldték mindig.

Az archeológusok egy része, akik nyitottabbak, egyetértenek abban, hogy a Marsól készült hivatalos fotók némelyikén is felsejlenek olyan dolgok, amik minimum megérnének néhány közelebbi vizsgálatot.

Az utóbbi időben ez a képen is látható, szfinxre nagyon hasonlító felszíni formáció keltette fel a kutatók figyelmét.

Sokak szerint az arc egy az egyben olyan, vagy nagyon hasonló, mint az Egyiptomban található alkotásé.

Ez újra felvetette a paleoasztronautika kutatók körében azt az elméletet, miszerint az emberiség valójában a Marsról származhatott, és az egyiptomi civilizáció valójában a marsi civilizáció leszármazottja.

A Mars arc kapcsán korábban egy NASA szakértő és egy volt CIA- ügynök is megszólalt már, ők azt állították, hogy a Mars arc valóban is létezett, és létezik ma is.

A friss felvételek, melyeken az arc nem ismerhető fel, valójában a Mars vörös homokjával - a rendszeres homokviharok és porördögök következtében - betakart alakzatot mutatják.

Persze a NASA ezt is tagadta, és egyszerű, a szél által kialakított képződményeknek lettek titulálva, holott mindenki tisztában volt vele, hogy a szél nem formálhatta ilyenre ezeket a struktúrákat.

Sok kutató szerint az alakzatoknak még élesebb szélei vannak, de azért nem látszanak tisztán ezeken a műholdfotókon mindenhol, mert rengeteg por rakódott le rájuk az évmilliók alatt.

Eszerint rengeteg marsi város és metropolisz van mélyen a vörös homokdűnék alá temetve.

A Gízai Nagy Piramist számtalan rejtély övezi. Többek között azt sem tudja senki, hogy hogyan is építették pontosan, bár számtalan elmélet született már erre vonatkozóan.

Egy azonban bizonyos: mérhetetlenül nagy és geometriailag szokatlanul pontos alkotás. Akárcsak a Marson lévő piramisok. Ez pedig nem lehet véletlen...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes mars összeesküvés marsi civilizáció érdekessé


Megtekintések száma: 20071

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet