Civilizációnk bukása: utolsó utáni pillanatban az európai népesség

2020. november 8., vasárnap
Kitálalt a horvát családügyi miniszter! Európa népessége ijesztő ütemben fogy, miközben a párhuzamos társadalmak penész módjára szaporodnak. Ez már a vég?

Nem akármit mondott nemrég a horvát családügyi miniszter, amivel lényegében kitálalt, és egy nagyon durva titokra, pontosabban egy nyílt titokra világított rá.

Mégpedig arra, ami egész Európa létét fenyegeti. nem 40 év múlva, nem 10 év múlva, hanem már holnap...

A demográfiai megújulásról volt szó, amikor egy kérdésre ennyit válaszolt csak:

"A tárca ugyanezeket az intézkedéseket jelentette be három hónappal ezelőtt, azóta miért nem történt előrelépés?"

A miniszter így szólt: – Igaza van, ez egy nagy színjáték.

Demográfusként azt kellett mondania, hogy Horvátország haldoklik...

Kétségkívül ismerte az összes háttérszámítást, és tisztában volt vele, hogy országa a demográfiai szakadék felé robog, és akik feltartóztathatnák, még mindig nem veszik komolyan a veszélyt. Ehhez pedig nem asszisztálhatott tovább.

Az eset azért durva, mert a probléma nem csak és kizárólag Horvátország problémája, sőt...

A termékenységi, vagy szaporodási mutató egyes európai országokban még náluk is rosszabb, ráadásul az egész nyugati civilizációban mélyen leszállóágban van.

vagyis nem születik elég gyermek, és nem megfelelő ütemben az a kevés sem... Mindeközben a keleti és leszakadt harmadik világ népessége néhol TÍZSZERES népességrobbanáson esik át...

A Nyugat vezető politikusai is tudnak számolni, és pontosan tudják, hogy ha nem tesznek valamit, ennek totális csőd lesz a vége.

De mert nem mernek szembeszállni a második világháború után Nyugat-Európában minden szellemi pozíciót megszerző liberális elittel, és nem mernek lépéseket tenni a hagyományos családmodell visszaállítása felé.

Ehelyett a megüresedő kelet - majd később nyugat - Európa bevándorlókkal való feltöltésével rpóbálják orvosolni a dolgot, ezzel azonban mgé több, még nagyobb evszedlemet szabadítanak magukra és ránk.

A demográfiai túltermelés, és túlterhelés kultúrája importálódik a menekültekkel együtt Európába. Gomba módra szaporodnak, mintha penész lepné el az egykor szebb napokat is látott civilizációt, nyugati világot.

Miközben a nyugati népek hanyatlani fognak, és egyesek már haldokolnak is demográfiai értelemben, addig a keletről beáramló népek szép lassan többségi társadalmat alakítanak ki, mivel elegen lesznek ahhoz, hogy érvényesíthessék akaratukat.

Ez pedig a teljes Európai civilizáció, majd később a nyugat bukását okozza...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika bukás civilizcáiók demográfiai kataklizma


Megtekintések száma: 84343

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet