​Corey Goode: az emberi elme bármilyen „rendszerhez” hozzáférhet - korlátlan hatalmunk van!

2023. október 30., hétfő




"Létezik olyan modern technológia, amellyel megfiatalíthatjuk magunkat, a hadsereg már 20-25 éve rendelkezik a technológiával, de visszatartják az emberiség elől..."

Létezhetnek olyan meditációs és öngyógyító technikák, melyek alapvető összefüggésben vannak az emberi elme erejével.

Az emberi agy ugyanis rejtett képességekkel rendelkezik, melyekről az amerikai kormány évtizedek óta tud.

Már a hidegháború alatt is rengeteg olyan titkos parapszichológiai projekt és kísérlet futott a CIA égisze alatt, melyekről rengeteg később nyilvánosságra hozott dokumentum és akta árulkodott.

Ezen kísérletek keretében az emberi tudat határait próbálták különféle módokon feltárni.

Az eredmények pedig teljesen elképesztőek voltak...

Corey Goode, a titkos űrprogram bennfentese a Gaia TV-csatorna Cosmic Disclosure című műsorában osztott meg információkat az emberiség elől visszatartott technológia lenyűgöző palettájáról, a fiatalító gépeket is ideértve.

Mint azt a hadsereg egyik bennfentese mondta, az azt jelenti, hogy a hadsereg már huszonöt-ötven éve rendelkezik a technológiával.

Az ilyen jellegű tudást a legtöbb ember elől visszatartották, de nem számít...

Az ősi közösségek egyes földrészeken hozzáfértek ezekhez a technológiákhoz és más energiákhoz, melyeket aztán "elfeledtek", vagy csak egyszerűen sohasem tettek közkinccsé.

Sokak szerint a Tibetben élő szerzetesek által rezgések és antigravitáció, valamint az indián törzsek által fogyasztott különleges főzet, mely képes volt "felszabadítani" a tudatot.

A tudatalatti elme és a lélek energiája, amely a DNS-t alakítja.

Erre már a hetvenes években rájöttek egyes tudósok, és a CIA erősen érdeklődött a titok iránt, valamint az amerikai kormány is.

Nem véletlenül: az USA-t akkorra már "túszul" ejtő gazdasági és pénzügyi körök,a szupergazdagok már akkor halhatatlanságról ábrándoztak.

Pedig a titok végtelenül egyszerű volt, ezért tapogatózik még most is sötétben számtalan kutatás:

Lelkek vagyunk, és önteremtők...

"Minden betegség eredete a diszharmónia az ember tudata és szellemi szintjei, valamint az univerzális mintája között. Így a fizikai vagy éteres gyógyítás csak ideiglenes, ha a tudat és a szellemi szint alapmintája változatlan marad."

Az emberi elme rejtett képességekkel rendelkezik a születés után azonban még gyerekkorban 6-8 éves korig ez "kivész" belőlünk, de nem felejtődik el.

A rejtett agyi képességek előhívhatók, bizonyos embereknél pedig továbbra is aktívak maradnak: ők képesek az öngyógyításra, jövőlátásra, tárgyak mozgatására a tudatukkal.

Azóta ezt megpróbálták "műszaki értelemben" megvalósítani, lekódolni, több olyan gép létezik az amerikai hadsereg birtokában, melyek az emberi elme erejét kanázzák ki.

Ezek fiatalító gépek, és oylan eszközök, melyek a gondolatok erejét próbálják több-kevesebb sikerrel "kinyerni" és hasznosítani.

Ez a technológia azonban el van zárva a világ elől és csak a leggazdagabb, legbefolyásosabb személyek férnek hozzá... mit gondoltok, David Rockefeller, a világ gazdag multimilliárdosa miért élt olyan sokáig...?

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 52306





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet