Csak erős idegzetűeknek: 80 lárvát távolítottak el a kislány füléből!

2016. október 13., csütörtök
Vigyázat! Ezt a cikket csak erős idegzetű olvasóknak ajánljuk! Egy négy éves kislány füléből 80 darab lárvát szedtek ki az orvosok. Felkavaró történet és képek következnek!

Azt gondolnánk, ilyen történetek csak a horrorfilmek forgatókönyvíróinak beteg elméjében léteznek. Pedig maga a valóság néha még durvább, és gyomorforgatóbb akármelyik horrorfilmnél.

Ilyen ez a 4 éves kislány esete is, akinek a fülében és a füle mögött elkezdett megduzzadni a feje. Először nem tudták mitől lehet, és csak egy egyszerű gyulladásnak gondolták az egészet.

Mikor azonban a kislánynak már fájdalmai voltak, azonnal orvoshoz fordultak vele, akik felnyitották a duzzanatot, és teljesen ledöbbentek.

A kislány fülében illetve a füle mögötti szövetekben kukacok, lárvák hemzsegtek. De nem néhány darab. Az orvosok a tisztítás végeztével közel 80 darabot számoltak belőlük.

Először nem tudtak rájönni, mik lehetnek ezek a lárvák, de azonnal laborvizsgálatra küldték őket. Később kiderült a vizsgálatok során, hogy pontosan minek a lárvái voltak ezek az aprócska kukacok.

A gyanúsított a Genus Chrysomya nevezetű rovar volt, mely rendkívül rossz higiéniás körülmények között telepszik meg az ember legvédetlenebb testrészein is akár, így például a fülben.

Ez a bogár rakta tele 80 petével a kislány fülét, akinek odabent kikelve iszonyatos fájdalmat okoztak.

Az eset Indiában történt, ezért nem is lehet csodálkozni ezen, hiszen egyes statisztikák szerint Indiában minden harmadik ember olyan körülmények között él, melyek nem felelnek meg egy átlag nyugati tisztasági színvonalnak.

Indiában a víz is gyakran mérgező, mert nagyon szennyezett, ezért a turistáknak kétszer meg kell gondolniuk, honnan szereznek ne vizet.

Nem biztos, hogy jó ötlet a helyi piaci kofától megvenni azt a tisztázatlan eredetű hidegvízzel teli kulacsot…

hihetetlen bizarr durva erős idegzetűeknek


Megtekintések száma: 97223

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet