Csak így kocoghatnak a nők a parkokban! A svéd jóléti állam idáig jutott? – VIDEÓ

2017. december 7., csütörtök




Ilyen korábban csak Közel-Keleten volt! Már begyűrűzött a svédekhez is. OSZD MEG mindenkivel!

Svédország mintája, és a svéd társadalom, valamint az ő jólétük sokáig egy nagyon népszerű és követendő minta volt Európán belül.

Azonban ez az elmúlt években jelentősen megváltozott, ugyanis a liberalizmus dögevő hiénái ott is megjelentek, és olyannyira telebeszélték a kedves politikai vezetők és a médiakutyák fejét, hogy mára már a píszí jegyében az ország egyre inkább elkezdett Afganisztánra hasonlítani.

A közbiztonság drasztikusan romlott, ezt mi sem mutatja jobban, mint a lenti videó.

A svéd nőknek ugyanis este, alkonyatot követően életveszélyes az utcára menniük.

Minderről természetesen tud a média, csak nem számolnak be róla, vagy igyekeznek minél jobban elhallgatni az ilyen információkat, holott a lakosságnak már rég elege van a bevándorlásból.

Itt is egyfajta „merkeli” gépezet irányítja a teljes médiát és a vélemény formáló felső tízezer rétegét…

Sokan még mindig áradoznak a svéd jóléti államról, sőt van olyan svéd EP képviselő is, aki szerint ha a magyarok meglátják a bevándorlás előnyeit, akkor nem fognak ingadozni és azonnal befogadják a migránsokat.

De vajon mi abban a jó, hogy egy komplett ország struktúráját teszik tönkre a messziről ide érkező, teljesen más kultúrkörben és ideológiában felnőtt, gyakran agresszív tömegek?

És miért jó az, ha a nők csak rendőri kísérettel mehetnek majd futni a parkokba, vagy bulizni a barátaikkal az éjszakában?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr európa politika bevándorlás felháborító migráció


Megtekintések száma: 49449





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet