Csatornában bujkáló földönkívüliről készült felvétel?

2017. augusztus 31., csütörtök




Észak-Karolinában már egy ideje azt beszélik, hogy furcsa lényeket, humanoidszerű alakokat látnak a csatornák közelében.

Valami folyik Észak-Karolinában. Különféle szemtanúk és egyben források ugyanis 2 éve folyamatosan arról számolnak be, hogy furcsa dolgokat lehet látnia csatornákban és azok környékén.

A csatornák közé leereszkedő munkások bizarr hangokat, árnyalakokat vélnek látni.

Több ízben annyira nagy volt a munkások között a pánik, hogy a felszínre kellett jönniük, mert úgy féltek.

A helyiek körében ugyanis több legenda is elterjedt arról, hogy ezen csatornákban idegen, ember által soha nem látott lény, vagy lények bujkálnak.

A hosszú csövekben garázdálkodó lényeket többször is látták a szemtanúk. Az ő beszámolóik alapján a lények fehér bőrűek - szinte hófehérek teljesen - nagy fejjel, fekete szemekkel rendelkeznek.

Hasonlítanak az emberre, mégsem mondhatók embernek. Az egyik ilyen lényről 2015-ben sikerült egy felvételt is készíteni, melyen jól látszik, amint az egyik ilyen csatorna felszíni bejáratánál kinéz a csatorna falának takarásából.

Arról is megvannak a különféle elméletek, hogy miért csak most jelenhetett mega felvétel, pontosabban egy évvel azután feltöltve, hogy megtörtént. Egyesek ugyanis úgy vélik, hogy a hatóságok és egyéb szervek nem engedték, hogy ezt bárki nyilvánosságra hozza.

Így is túlságosan elterjedt már a csatornákban garázdálkodó lények legendája, és nem akarta a régió vezetősége tetézni a bajt.

A videón látható lény egyébként egy az egyben megegyezik a földönkívüliek sztereotipikus ábrázolásával, és azokkal, melyekről a több tucat szemtanú számolt be.

A közelbe több katonai létesítmény van. némelyik mélyen a föld alatt.

Lehetséges lenne, hogy ezen csatornák valahogyan összeköttetésben vannak ezekkel a komplexumokkal, ahol emberek és földönkívüliek dolgoznak együtt? vagy talán valami genetikai mutáció "terméke" terjedt el a csatornákban?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeeesküvés


Megtekintések száma: 94727





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet