Csillagfalók jelentek meg a Nap körül? Ez vajon mi lehet?

2023. november 19., vasárnap




Friss felvételek tanulsága szerint újra lopják a napunk energiáját az idegenek. Mi lehet a rejtélyes jelenség mögött?

Már korábban is észlelt, különös csápokat figyeltek meg, és egy óriási, hatalmas területet kitakaró korongot a napunk közelében a legújabb felvételeken.

A jelenség huzamosabb ideig volt látható.

Most ismét felfigyelt rá a világ, mivel sokan a földönkívüliek tevékenységével hozzák összefüggésbe.

Az elmélet szerint ezek valójában energiabányászati folyamatok, vagyis óriási csillagfalók, melyek a Napunk energiáját csapolják le.

Míg a NASA hallgat, az általuk pénzelt csillagászok szerint csak egyfajta hűvös plazmakilökődést láthatunk a videón, ezt nagyon sok független szakember lehetetlennek tartja.

A 2017 október 13-án megfigyelt jelenséget a SOHO napfigyelő űrszondák már több alkalommal is lefotózták. A rejtélyes sötét formáció mindannyiszor jól látható volt a Nap mellett, amint egy nyúlványszerűséggel kapcsolódott hozzá.

Ezek földönkívüliek, és energiabányászat folyik a napunk körül, mely már évtizedek óta zajlik.

A kormányzati szervek tudnak róluk, sőt, kutatták is a Nap körül élő civilizáció jeleit korábban a hidegháborút követően - állítják az ufó kutatók.

A Nap közelében ugyanis egy féreglyuk lehet, melyen keresztül képesek más galaxisokból idegen lények átjutni hatalmas csillagközi járművekkel.

Az átjáró nyitvatartása azonban hihetetlen mennyiségű energiát igényel, amit csak egy csillagból tudnak kinyerni.

A NASA ezt tagadja, akárcsak a kormányzat, annak ellenére, hogy számos, korábban napvilágot látott titkos dokumentum igazolja a titkos missziók létezését.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 305232





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet