Csillagok Háborognak, avagy George Lucas kiakadt

2017. július 15., szombat
Nagyon berágott az autogram kérőkre a valaha volt legnagyobb űrvilág megalkotója, és adott is nekik néhány igen nyers tanácsot.

George Lucas nevét valószínűleg mindenki ismeri a bolygón. Ő volt az a rendezőzseni, aki egy olyan világot, egy nagyformátumú űroperát álmodott meg, mely ma Star Wars, azaz Csillagok háborúja néven fut.

A 73 éves rendező mindent elért. Milliárdos lett, egy egész franchiset megalkotott, és sikeres szakemberré vált, nagy névvé a filmes szakmában.

De mégis zűr keletkezett nemrégiben az űrben, vagy legalábbis Lucas vérmérsékletében, mert nemrégiben nagyon kiakadt - jogosan - azokra az autogram árusítókra, akik csak azért keresik fel őt rendszeresen, hogy később az aláírásával ellátott fecnit milliókért adják el másoknak.

Ez a fajta jelenség sajnos nem új keletű, és nagyon is jellemző.

Et elégelte meg, és nagyon nyersen leiskolázta ezeket az autogram hiénákat.

"Nekem semmim sem volt, mikor az egészet elkezdtem." - fakadt ki.

"Tudod, miért van pénzem, nektek pedig nincs? Mert én ahelyett, hogy autogramokat gyűjtök, filmeket csinálok" - folytatta a kegyetlenül hangzó, de őszinte tanácsait.

Az az igazság, hogy bár Lucas maga elég feldúlt ebben a videóban, valljuk meg őszintén van abban igazság, amit mondott, és rengeteg olyan magát üzletembernek valló autogram hiéna van, aki csak azért kér autogramot - másoktól elvonva a lehetőséget - hogy azt tovább adja rengeteg pénzért.

Szerinted kinek volt igaza?

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 110352

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet