Csillagösvényen: az ősi magyarok szent eredete - VIDEÓ

2017. szeptember 21., csütörtök
EZ a magyarság igazi történelme, ellenben azzal a kitalált és elferdített valamivel amit ma a tudatlan gyerekeknek oktatnak a tankönyvekben... OSZD MEG, hogy minél több emberhez eljusson!

Magyarnak lenni mindig is kiváltság volt, s azt a feladatot hordozni, melyet őseink ránk bíztak.

"Amerikában az a szóbeszéd járja, hogy két intelligens faj létezik a Földön: emberek és magyarok"

A mi feladatunk, magyaroké a tudás elterjesztése a világban. Ezt Isaac Asimov is tudta, akitől a fenti idézet is származik.

„Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyőződésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életművem sokkal értékesebb lehetett volna. Egyszerűen azért, mert ezen a különös, ősi erőtől duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit." - nyilatkozta egyszer a CBC-nek George Bernard Shaw is.

Ebben a dokumentumfilmben a magyarság IGAZI történelmét mutatják be.

Érdemes végig nézni, mert tényleg lebilincselő élmény, egyben egy páratlan spirituális és történelmi utazásnak leszel részese.

Gazdagon fényképezett, bámulatos bepillantást nyújt a régmúltba. Három történelemórányi időutazás a magyarok mesésnek tűnő, ám mégis igaz, hősies világába.

A Hazatérés című önálló film a honfoglalást, míg a Bulcsu az európai hadjáratokat és a lovas harcmodort mutatja be. A harmadik, A titokzatos Szent Korona című film pedig a koronaelméleteket foglalja össze a hagyományostól a meghökkentőig.

A Magyarországon eddig ismeretlen műfajú filmek tartalma ugyan tudományos és ismeretterjesztő, képi megfogalmazása mégis a játékfilmeket idézi.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség magyarország magyarsag történelem magyar


Megtekintések száma: 72746

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet