David Icke: DNS-ünk köt össze minket a Mátrixal: álvalóságban élünk!

2021. június 5., szombat
David Icke lerántotta a leplet az emberi DNS valódi szerepéről.

Arról van ugyanis szó, hogy bár a genetikusok és a tudomány kezdi megérteni a működésének mikéntjét, valójában még mindig csak a felszínt kapizsgálja.

Az emberi DNS talán a legösszetettebb, legbonyolultabb rendszer a világon.

A DNS/RNS olyan, mint a kapott adatokra reagáló számítógép. Ezek az adatok jöhetnek a Mátrixból, a tudatunkból, vagy egyéb programokra ható programokból.

Az utóbbiba beletartozik a mód, ahogyan az emberi társadalmat manipulálják, hogy hamis valósággal programozzák az embereket.

„Elmeséltem a Mesék az időhurokból című könyvemben, hogy hogyan sétáltam egy megváltozott tudatállapotban az egyetlen másik alkalommal, amikor kipróbáltam pszichoaktív szert, ez esetben a „varázsgombát”. – állítja David Icke.

Szerint ugyanis léteznek a Földön olyan vegyületek, melyek képesek elérni azt, hogy a DNS tényleg egyfajta transzferként működjön.

A DNS gyakorlatilag a számítógép terminál, amelyen keresztül rákapcsolódunk a Mátrixra, és amelyen keresztül az belénk táplálja kollektív valóságát – a minket rabszolgaságban tartó illúziót. Einstein mondta:

„A valóság illúzió, jóllehet egy igen szívós fajta.”

A folytonos rész a virtuális-valóság játék, amit a Mátrix szuper-hologram sugároz a test hologramnak a DNS-en keresztül.

Az RNS aztán eldönti, melyik programot olvassa ki és nyilvánítsa meg, mint „valóságot”.

A DNS – mutatott rá – egy kristály, ami fényenergiát bocsát ki fotonok formájában, oly mértékben, hogy néhányan „ultra gyenge lézerhez” hasonlítják (ugyanígy az RNS-t). Az élenjáró tudományos kutatás kezdi megérteni, hogy a DNS egy tökéletes antenna/adó.

Vagyis a DNS rejtett, eddig nem teljesen feltérképezett szerepe kezd egyre inkább ismert lenni.

Lényegében van bennünk egy kapu, melyet ki és becsukhatunk, és a “valóságba” léphetünk.

Egyes vélemények szerint bizonyos indián törzsek egyes titkos italfőzetei is effajta dologként működnek: segítik bizonyos vegyületek a szervezetet, hogy a DNS egyfajta átvitelként tudjon jól működni.

Az ugyanis messzemenően érdekes, hogy mindenki, aki önkívületi állapotba esett ezektől a bódító szerektől, mindenki ugyanúgy írta le azt a bizonyos világot, vagy közeget, amit érzékelt.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány rejtély rejtélyek túlvilág összeesküvés genetika dns


Megtekintések száma: 86804

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet