David Icke: EZ az igazság a Holdról amit nem mond el a NASA: szerintetek is ez lehet a végső igazság?

2022. december 26., hétfő




Elmondta, hogy kutatásai során megrázó igazságra lelt a Föld égi kísérőjével kapcsolatban...

David Icke, híres paranormális kutató és összeesküvés elmélet szakértő fellebbentette a fátylat a Holdról és arról, hogy mi is valójában égi kísérőnk.

Egy az 1970-es években készített, két szovjet tudós által jegyzett tanulmányt vizsgált, amiben nagyon érdekes dolgokat írtak le.

Arról van szó, hogy azt állították, hogy a Hold nem égitest, hanem egy mesterséges űrhajó, méghozzá egy üreges űrhajó. Az is felmerült, hogy esetlegesen egy üreges kisbolygó, de sokkal több jel utalt arra, hogy mesterséges.

Ez fontos része a megtévesztésnek.

Ha lényeket akarsz megfigyelni, mondjuk az emberiséget, akkor evidens lenne egy idegen civilizáció számára, hogy egy hatalmas égitestnek álcázott űrhajóval tegyék ezt meg, évszázadokon, sőt, évezredeken keresztül.

Ezt a Hold-gömböt egy spirituálisan és technológiailag fejlett faj hozhatta létre.

Belső panalekből, különféle elemekből ál. A NASA által végzett mérések alapján is azt lehet mondani, hogy a Hold legbelseje üreges, mi több, talán nincs is belseje, és egy fémes külső réteg található a felszíne alatt, mint valami pajzs.

Sokak szerint kapcsolatba hozható a Hold az úgynevezett spirituális aranykorra, és annak végével is, amikor Lemúria, és Atlantisz megsemmisült.

Erről is beszél David Icke az alábbi videóban, amit érdemes végig nézni és hallgatni, mert fellebbenti a végső igazságot a Holddal kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés ősi idegenek ősi technológia david icke


Megtekintések száma: 196358





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet