Dél-Amerikában is látták a TR-3B antigravitációs járművet?

2017. március 22., szerda




Egy Brazil helyszín felett tűnt fel a háromszög alakú, soha nem látott titkos repülőszerkezet. Ez lenne a TR-3B? Vagy egy háromszög alakú ufó?

Mi van, ha egy korábban Dél-Amerikában készült felvételen látható először viszonylag jüól kivehetően a több évtizede legendák szereplőjeként tetszelgő szupertitkos repülőszerkezet, melyet a pletykák szerint az amerikaiak fejlesztettek ki, méghozzá idegen technológia felhasználásával.

Eredetileg a repülőt a Roswellnél lezuhant csészealj alapján alkották meg. A jármű térhajtóművet, vagy egyfajta antigravitációs hajtóerőt használhat a közlekedéshez, így 10%-os súrlódási erőt tud produkálni, amivel eszeveszett sebességre képes már a Föld légkörén belül is.

A TR-3B a szó szoros értelmében gyakorlatilag önmaga is egy ufó, hiszen azonosítatlan repülő tárgyként hivatkoznak rá hivatalosan, és senki sem tudja, hogyan működik, mikor, és hol tűnik fel az égen.

Állítólag hipertér ugrásra is képes, mert voltak már esetek, amikor Kínában észlelet egy hozzá kísértetiesen hasonló objektumot, majd rá egy órára London felett is feltűnt, néhány perccel később pedig Észak-Amerika felett borzolta a kedélyeket.

1993-ban Edgard Rothschild aki egy nemzetvédelmi szakember volt az USA-ban, beszámolt arról, hogy tanúja volt több olyan beszélgetésnek, melyekből sejthető, hogy a TR-3-B valóban létezik, és olyan ma hivatalosan nem létező technológiákat használtak fel az építése során, melyekről nem tud a világ.

A kérdés, hogy vajon a 2016-ban készült felvételen a TR-3B látható,e vagy egy földönkívüli tárgy…

Szerinted is a TR-3B látható a felvételen? Vagy az idegenek egy űrhajója?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 25204





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet