Dél-Koreában már használják a fenevad bélyegét?

2021. március 20., szombat
Izgalmas újdonság, vagy a végidőkben emlegetett bélyeg, mellyel emberi sorsokat pecsételnek majd meg az Antikrisztus idejében?

A napokban egy meglepő technológiai újítást vezettek be Dél-Koreában. Egy olyan fejlesztés látott napvilágot az egyik áruházlánc hétköznapjaiban, ami már-már a jövőt idézi.

A 7-Eleven névre hallgató áruház rendszer ugyanis búcsút mondott a hagyományos módszereknek.

Pontosabban lehet továbbra is fizetni a klasszikus módon, de a bankkártyás, okostelefonos és ujjlenyomatos fizetés után egy új fizetési módot vezettek be: a vénaszkenneres eljárást.

Egyelőre még csak tesztüzemben működik ugyan, ellenben nagyon pozitívak az első visszajelzések, pláne annak fényében, hogy a fizetés elképesztően gyors, mindehhez pedig nincs szükségünk másra, csak a puszta tenyerükre.

Aki ki szeretni próbálni a helyiek közül, annak először regisztrálnia kell magát a 7-Eleven rendszerébe, majd egy személyes látogatás során engedélyezni a tenyér különleges vénamintázatának szkennelését, illetve rögzítését, végül pedig annak az illető bankkártyájához való rendelését.

Ezután vásárláskor már csak annyi dolga lesz az illetőnek, hogy egy speciális szkennerre tegyék a tenyerüket, így azonosítva be a rendszeren belül saját magukat.

Sokan örvendve fogadták a hírt, és a szakma is egy komoly sikerként könyvelte el.

Az öröm azonban egyesekben nem felhőtlen, ugyanis sokan úgy érzik, hogy a végidők személytelenségét, és totalitárius rendszerét idézi a vénaszkennelésen alapuló "vásárlói adatbázis".

Sokan ugyan biztonságosabbnak tartják az ujjlenyomatoknál, de a Jelenések könyvében is leírt fenevad bélyegéhez hasonlítják. A vénaszkenneléssel ugyanis bekerül az ember egy olyan rendszerbe, amit után arra is fel lehet használni, hogy mindent megtudjanak róla.

Amikor már csak ezzel a "bélyeggel" tud majd fizetni minden ember, akkor jön majd el az Antikrisztus az egyes világvége próféciáik szerint.

Nagy kérdés, hogy a jelenlegi fejlesztés mikor, és mennyire gyorsan fog elterjedni, de az utóbbi időben világszerte több cég gondolkodik hasonló technológiákban, egyes helyeken már meg is valósítottak ehhez hasonló dolgot.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika érdekes érdekesség végidők a fenevad bélyege


Megtekintések száma: 67404

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet