Dementorokra hasonlító alakot rögzítettek az égbolton?

2019. február 15., péntek




A Harry Potterből ismert kísérteties figurára hasonlító valamit láttak.

Mi lehet félelmetesebb annál, ha az ember lencsevégre kap egy kísértet, vagy egy gonosz poltergeistet?

Ezeknél talán csak egyetlen félelmetesebb dolog van, mégpedig egy dementor. Ez a furcsa lény a Harry Potter filmek és könyvek igen gyakori és rettegett szereplője volt.

A jelek szerint azonban a fantázia szülte lény a valóságban is létezhet. Legalábbis erre utal az a különös kép, melyen egy dementorra hasonlító átlátszó szellemalak tűnik fel.

A képek Zambiában, egy hatalmas szupermarket parkolójában vették fel. Hozzá kell tenni, hogy a dementor elmélet, ami felütötte a fejét a hírrel kapcsolatban más nemzetközi oldalakon is, csak egy lehetséges interpretációja a dolognak.

Az igazság az, hogy akármi lehet az, amit a képen látni. Légköri jelenség, délibáb, vagy akár tükröződési jelenség is.

Olyan, mintha ez a valami egy pillanat alatt suhant volna át a kamera előtt, és kísértetiesen emberi alakja volt. Nem lehetett más, hiszen az túlságosan nagy és megmagyarázhatatlan véletlen lenne.

Az esetet azonban nem csak a kamera felvételt készítő szemtanú rögzítette, hanem sok más szemtanú is jelen volt a helyszínen.

Több tucatnyian látták, amint ez a valami valóban megjelent, majd gyorsan mozogva eltűnt a felhők között.

Mindez Észak-Zambiában történt, Kitwe városában, a Mukuba bevásárlóközpontban.

Nagyon sokan vannak, akik igazinak gondolják a felvételt, és azzal érvelnek, hogy látszik, hogy a dementor szerű alak egy szilárd, homogén anyagból áll, mely teljesen más, mint az azt körülvevő égbolt felhői.

Így a légköri jelenség, és a visszatükröződés egyértelműen kizárható. Legalábbis azok szerint, akik hisznek az effajta dolgokban, de ha őszinték akarunk lenni, megvan a lehetősége annak is, hogy valamiféle furcsa délibábot, vagy visszatükröződést látunk.

Ellenben egyelőre semmilyen más magyarázatot nem tudtak felhozni arra vonatkozóan, hogy mi látható a képeken. Egyesek még azt is kiszámolták, hogy mekkora távolságra lehetett a bevásárlóközponttól ez a hatalmas, gigantikus anomália.

A becslések szerint 100 méter távolságban, illetve hasonló magasságban jöhetett létre, bármi is volt.

A szemtanúk beszámolói alapján a titokzatos szellemalak félórán át látható volt az ég egy adott pontján, majd lassan eltűnt.

OSZD MEG másokkal is!

bizarr ijesztő paranormális dementor


Megtekintések száma: 102176





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet