Démon ragadta meg egy szegedi kisfiú karját, majd beszélni kezdett a kisfiún keresztül!

2018. április 3., kedd




Az anyuka sokkot kapott, mikor meghallotta, hogy mit mond. Hátborzogató eset tartja félelemben az országot! Persze ha tényleg igaz...

Nemrég egy érdekes történet jelent meg a neten, ami bár több pontos is gyanús, mégis annyira bizarr és félelmetes, hogy úgy döntöttünk, foglalkozunk vele egy cikk erejéig.

Több forrás is egy 6 éves szegedi kisfiút említ, mint a velőtrázó történet főszereplője.

Ez a történet szó szerint megrázó és döbbenetes. Aki nem hisz ezekben a természetfeletti dolgokban illetve azok létezésében.

Most azonban egy olyan felvétel következik, ami még a szkeptikusokat is meg fogja győzni.

A történetről enynit tudni röviden. A démon rejtélyes módon megfogta a kisfiú kezét a smemiből materializálódva - azaz anygai formát öltve - majd rajta keresztül szólalt meg gyakorlatilag.

Az esetről szóló hír kapcsán egy videó is kering az interneten...

Az igazság az, hogy aki egy kicsit jobban utánanéz a történetnek, egyre több gyanús dolgot vesz észre. Egyrészt maga a videó nem is létezik, és nem az van rajta, vagy csak letörölték, ezt nem lehet tudni.

Másrészt viszonylag kevés forrás ír az esetről, pedig ha ez valóban megtörtént volna, az minimum szenzáció lenne, de világszinten is, így a nemzetközi sajtó is foglalkozott volna vele.

A hírhez tartozó videónak SEMMI KÖZE az egészhez. Egyes olvasók elmodnása szerint az egészet cska megosztás után lehetett megnézni, és nem a hírrel kapcsolatos felvétel volt benne.

A hírhez csatolt kép már annál érdekesebb.

Maga a fotó ugyanis fellelhető a Youtube-on is és a neten több helyen. Ez a kép elméletileg valódi, tehát egy tényleges jelenést ábrázol egyesek szerint, míg mások úgy gondolják, hogy egy jobban sikerült manipuláció.

Akárhogy is, nem nyert megerősítést a történet. Több szegedivel is felvettük a kapcsolatot, hogy utána kérdezzünk, tudnak-e ilyenről a városban, de senki sem hallott semmiről.

Persze sejteni lehetett, hogy a dolog mögött sokkal inkább egy szenzációhajhász átverés van, nem lehetett tudni. Elvégre az élet néha a fikciónál is vérfagyasztóbb dolgokat produkál.

OSZD MEG másokkal is!

szellemek ijesztő durva démonok félelmetes paranormális


Megtekintések száma: 66664





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet