Démoni baba? A műanyag játék megmozdította a fejét, és kacsintott is

2017. január 15., vasárnap
Kis híján halálra rémült az a lány, aki egy szobában játszott egy démoni erő által megszállt játékkal.

Paranormális jelenség

Az ijesztő műanyag játék babának a megmagyarázhatatlan mozgásáról még biztonsági kamera felvétel is készült.

Állítólag a baba körül nem először tapasztalt a család érdekes jelenségeket, különös anomáliákat. Egy ízben még a tárgyak is a levegőbe repültek, miközben a baba síró hangot hallatott magából.

Senki sem tudja, mi lehet a magyarázat arra a Youtube-ra feltöltött felvételre, melyen egy kislány játszik egy szobában, amiben az egyik játék baba feje váratlanul megmozdul.

Azok, akik alaposabban is megvizsgálták a felvételt, azt állítják, hogy egy pillanatra még az is látszik, hogy ez a műanyag baba kacsint is egyet.

Poltergeist, vagy démon lehet

Miután a babáról készült videót feltöltötték, rengetegen írtak kommentben a családnak, a lehetséges magyarázatokat illetően.

Valódi megoldásra azonban senki sem lelt, így megmaradt a rejtély. Mi mozgathatta a baba fejét? Míg egyesek egy egyszerű trükk felvételről beszélnek, melyeket damilokkal, madzagokkal kiviteleztek, addig mások úgy gondolják, hogy egy tényleges paranormális jelenség látható a felvételen.

Médiumok is megnézték a felvételt, akik éreztek a démoni jelenlétet, bár az még nem tiszta, hogy egy poltergeist jelenségről van szó, vagy pedig egy démon szállhatta meg a babát.

A démonok és poltergeistek is képesek bizonyos körülmények között tárgyakat megszállni, noha nem jellemző rájuk. A tárgyakba zárva erősebbek valamivel, de csak idő kérdése, hogy a tárgyakból mikor szálljanak bele egy meggyengült lelkű élő személybe.

Veszélyes is lehet

Bizonyos esetekben ezek a démonok igen veszélyesek lehetnek, ugyanis ha valóban kedvezőek számukra a körülmények, és elég erősnek érzik magukat, megpróbálhatnak élő emberek testébe költözni.

Ezek azok az esetek, melyeket aztán később ördögűzésekként ismer meg a világ.

Ilyenkor sokszor nem mag az ördög, de az ördöghöz hasonló, gonosz démonok vagy poltergeistek kerítik hatalmába az ember testét. Általában a gyerekek, vagy azok a felnőttek lelke van veszélyben, akik nem túl öreg lélekként születtek le a földre.

paranormál kísértet szellem szellemek poltergeist kísértetek démonok démon


Megtekintések száma: 44292

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet