Démoni entitások élhetnek az 5G energiamezőben?

2017. december 18., hétfő
Bizarr teória látott napvilágot!

Lehetséges, hogy valami olyan dolgot szabadítottunk a technológiával a világra, mely alapjaiban változtathatja meg az egészet.

Sőt, az sem kizárt, hogy hatalmas veszélynek tesszük ki magunkat.

Egy nagyon bizarr, szinte hihetetlen elmélet látott napvilágot, mely amennyire abszurd, annyira akár igaz is lehet.

Vagy legalábbis mindenesetre nagyon elgondolkodtató.

Arról van szó, hogy bizarr felvételek jelentek meg az interneten, melyeken különös alakzatok, élő entitásokhoz hasonlító valamik láthatók olyan helyeken, ahol 5G-s energia mezök jöttek létre, vagy voltak jelen.

Az 5G hálózat a mobilok által használt új, sokkal nagyobb sebességű adatátvitelt biztosító "hálózat".Ugye milyen abszurd?

Ennek ellenére sorba kerülnek fel különféle fotók, de még videók is olyan wifi-démonokról, melyek ebben az energiatérben születnek, és vannak jelen.

Egyesek úgy gondolják ugyanis, hogy az 5G hálózattal egyfajta démonikus átjárót nyitottunk egy másik, párhuzamos dimenzióba.

Ezeket a fotókat egyébként sorra törlik az internetről egy nemrég feltett videó szerint, vagyis ha ez a szürreális elmélet igaz is, megpróbálják minden nyomát eltüntetni az illetékesek, hogy az emberek ne essenek pánikba.

Rendkívül bizarr, és nehezen hihető, ugyanakkor egyesek szerint elgondolkodtató.

Szerintetek van benne valami? vagy csak egy újabb, szürreális elmélet arról, hogy mennyire káros lehet az 5 G wifi hálózat?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen összeesküvés bizarr démonok


Megtekintések száma: 25254

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet