Démonokból álló cunami fogja elsöpörni a világunkat? A kvantummezőt kutató fizikusok riasztó figyelmeztetése

2023. május 4., csütörtök




Néhány tudós és kvantumfizikus azt állítja, az emberiség olyan dologgal játszadozik a CERN-ben, amiről fogalma sincs.

A CERN részecskeütköztető a világ egyik legnagyobb szabású találmánya, melytől az emberiség számtalan dolgot vár.

Megfejthetjük vele az antianyag titkát, a világ keletkezésére kaphatunk választ, és olyan dimenzióba is betekinthetünk, amiknek korábban a létezéséről sem tudtunk.

Azonban egyre többen aggódva figyelik az eseményeket, melyek a CERN, és az ott végzett kísérletekkel kapcsolatban zajlanak.

Fizikusok egy csoportja, és néhány elméleti szakember komolyan megjegyezte, hogy az emberek ott a komplexumban olyan dolgokkal is foglalkoznak, ami nagyon veszélyes, és óriási veszedelmet szabadíthat rá az emberiségre.

A CERN kutatási részlegével kapcsolatban már régóta fennállnak és terjednek különféle pletykák. Az ott dolgozó fizikusok körében ugyanis az a szóbeszéd járja, hogy hamarosan valami váratlan és megdöbbentő dolog felfedezésének küszöbén fognak állni.

A CERN laboraiból nem juthat ez az információ ki, és kínosan ügyeltek arra, hogy egyetlen fizikus se mondjon semmit az ott folyó kutatásokról.

Ennek ellenére több kiugró volt fizikus és tudós állítja - döbbenetes dolgok folynak odalenn a CERN belsejében.

Vannak kísérletek, amikről a média és a közvélemény nem is tud semmit. Olyan téridő kísérletek és dimenziók vizsgálatára összpontosuló törekvések zajlanak odalenn, ami az egész világ létezését fenyegeti.

Korábban ennek kapcsán jegyezte meg a világ egyik legokosabb gyermekének tartott Max Laughlin , hogy szerinte elképzelhető, hogy a múltban már rég megsemmisítették a világot, csak ezt mi nem vettük észre.

A kataklizma a CERN-ből indulhatott ki.

Laughlin szerint rá is szabadított ugyanis az elmélete szerint A CERN egy feketelyuk, vagy más egyéb nagyon nagy energiákat létrehozó kísérlete során valami olyasmihez nyúlt, amihez nem kellett volna, és a világ egyszerűen megszűnt létezni.

A világ pusztulásának pillanatában azonban egy másik, párhuzamos világ jött létre, és ebben élünk most.

Sokan attól félnek, hogy a téridő kísérletek során olyan dimenziókra akadhatnak, melyeket később megnyitva utat találhatnak más, interdimenzionális entitások.

Egyes a nevük elhallgatását kérő fizikusok odáig mentek, hogy azt mondták, hogy a CERn egyes emberei tisztában vannak azzal, hogy létezik egy másik, velünk párhuzamos világ, démoni entitásokkal, és ezt a világot szeretnék elérhetővé tenni, vagy átjutni.

Azonban a kísérletek óriási katasztrófához vezethetnek.

Ezek a démoni lények ugyanis cunamiként özönlenek majd át a mi világunkba egy esetlegesen megnyitott kvantumfizikai portálon keresztül.

A veszély tehát óriási, és a tudósok vakmerősége viheti a sírba a világunkat.

Szerintük eddig is csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés démonok párhuzamos világok cern kvantumfizika


Megtekintések száma: 170370





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet