Démonokból álló cunami fogja elsöpörni a világunkat - a kvantummezőt kutató fizikusok riasztó figyelmeztetése!

2017. december 7., csütörtök
Néhány tudós és kvantumfizikus azt állítja, az emberiség olyan dologgal játszadozik a CERN-ben, amiről fogalma sincs.

A CERN részecskeütköztető a világ egyik legnagyobb szabású találmánya, melytől az emberiség számtalan dolgot vár.

Megfejthetjük vele az antianyag titkát, a világ keletkezésére kaphatunk választ, és olyan dimenzióba is betekinthetünk, amiknek korábban a létezéséről sem tudtunk.

Azonban egyre többen aggódva figyelik az eseményeket, melyek a CERN, és az ott végzett kísérletekkel kapcsolatban zajlanak.

Fizikusok egy csoportja, és néhány elméleti szakember komolyan megjegyezte, hogy az emberek ott a komplexumban olyan dolgokkal is foglalkoznak, ami nagyon veszélyes, és óriási veszedelmet szabadíthat rá az emberiségre.

A CERN kutatási részlegével kapcsolatban már régóta fennállnak és terjednek különféle pletykák. Az ott dolgozó fizikusok körében ugyanis az a szóbeszéd járja, hogy hamarosan valami váratlan és megdöbbentő dolog felfedezésének küszöbén fognak állni.

A CERN laboraiból nem juthat ez az információ ki, és kínosan ügyeltek arra, hogy egyetlen fizikus se mondjon semmit az ott folyó kutatásokról.Ennek ellenére több kiugró volt fizikus és tudós állítja - döbbenetes dolgok folynak odalenn a CERN belsejében.

Vannak kísérletek, amikről a média és a közvélemény nem is tud semmit. Olyan téridő kísérletek és dimenziók vizsgálatára összpontosuló törekvések zajlanak odalenn, ami az egész világ létezését fenyegeti.

Korábban ennek kapcsán jegyezte meg a világ egyik legokosabb gyermekének tartott Max Laughlin , hogy szerinte elképzelhető, hogy a múltban már rég megsemmisítették a világot, csak ezt mi nem vettük észre.

A kataklizma a CERN-ből indulhatott ki.

Laughlin szerint rá is szabadított ugyanis az elmélete szerint A CERN egy feketelyuk, vagy más egyéb nagyon nagy energiákat létrehozó kísérlete során valami olyasmihez nyúlt, amihez nem kellett volna, és a világ egyszerűen megszűnt létezni.

A világ pusztulásának pillanatában azonban egy másik, párhuzamos világ jött létre, és ebben élünk most.

Sokan attól félnek, hogy a téridő kísérletek során olyan dimenziókra akadhatnak, melyeket később megnyitva utat találhatnak más, interdimenzionális entitások.

Egyes a nevük elhallgatását kérő fizikusok odáig mentek, hogy azt mondták, hogy a CERn egyes emberei tisztában vannak azzal, hogy létezik egy másik, velünk párhuzamos világ, démoni entitásokkal, és ezt a világot szeretnék elérhetővé tenni, vagy átjutni.

Azonban a kísérletek óriási katasztrófához vezethetnek.

Ezek a démoni lények ugyanis cunamiként özönlenek majd át a mi világunkba egy esetlegesen megnyitott kvantumfizikai portálon keresztül.

A veszély tehát óriási, és a tudósok vakmerősége viheti a sírba a világunkat.

Szerintük eddig is csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés démonok párhuzamos világok cern kvantumfizika


Megtekintések száma: 131804

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet