Démont láttak az ultrahang felvételen?

2016. január 3., vasárnap




Egy házaspár vette észre születendő gyermekük ultrahang felvételén az ijesztő alakot.

[dropcap]A[/dropcap] hátborzongató felvételt hamar felkapta az internet, és közel 500 ezer ember látta már. A képet a pár egyik barátja töltötte fel a közösségi oldalra.

A fiatal házaspár gyereket vár, és épp egy ultrahang felvételt készítettek a csöppségről. Először senki sem vette észre az ijesztő alakot, csak később vált nyilvánvalóvá.

demon-ultrahang-felvetel

A képet megnéző látogatók rögtön elkezdték fejtegetni, hogy vajon mit is látni a felvételen. Sokan démonra gyanakodnak, míg mások egy Hindu istenségre, de voltak olyanok is, akik szerint egy sellőt látni.

szellem-ultrahang-felvetel

Nem ez az első, és egyetlen bizarr ultrahang felvétel ami készült. A tavalyi évben az egyik 4 dimenziós ultrahang képen egy nő észrevette, hogy korábban elhunyt nagyapja arca megjelenik a magzata mellett. A fotón úgy látszik, mintha a rejtélyes alak meg akarná csókolni unokáját.

A szellemek - és így szeretteink szellemei - időnként visszajárnak hozzánk, hogy tudassák velünk, nem hagytak el minket. Elképzelhető, hogy időnként csak belelátunk valamibe dolgokat, amik valójában nincsenek is ott, az azonban vitathatatlan tény, hogy az ilyen, és ehhez hasonló felvételeket aligha lehet puszta véletlennel magyarázni.

paranormál démon


Megtekintések száma: 22451





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet