Dér Heni posztjától teljesen kiakadtak az anyukák

2022. április 5., kedd




Ez a megnyilvánulása sem sült el jól.

A terhes énekesnő vizsgálaton járt, ahová a párja is elkísérte. Volt azonban néhány kismama, akik egyedül várakoztak és akiket Dér Heni megsajnált. 

Mindezt pedig egy posztban is megfogalmazta, de a kommentelőknek ez nem tetszett.

Évekig azt gondoltam, az ember egyedül bármire képes, hisz én is mindent egyedül értem el, egyedül hittem magamban, egyedül küzdöttem azért amim van… 

Azt hittem, ez elegendő mindenhez. Amióta megtaláltam az igazi társam, a család része átértékelődött bennem… Körülnéztem a rendelőben és láttam egy-két kismamát, akik egyedül várakoztak.. Arra gondoltam, simán képes rá az ember, de belül megsajnáltam őket..

El nem tudom mondani mennyivel nyugodtabb a lelkem, hogy tudom, a gyermekemnek ugyanolyan értékű apukája is kiveszi a részét a családi teendőkből, mint én.. 

Persze ugyanúgy képesek lennénk egyedül is bármire, de szerencsés vagyok, hogy ezt mindketten másképp éljük… Jó tudni, hogy a kisfiunk bármelyikünkre ugyanúgy számíthat majd…

– írta Dér Heni, aki elég sok dühös kommentet kapott.

A reagáló anyukák ugyanis közölték vele, hogy nem kell lesajnálni a nőket, akiket egyedül lát az orvosnál és az apákat sem kellene becsmérelni, mert ezer oka lehet a dolognak. 

Például az, hogy az apa nem tudott szabadságot kivenni, esetleg a már meglévő gyerekekre vigyáz vagy egyszerűen a covid szabályozások miatt nem lehet ott.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 7088





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet