Diana: Az uralkodócsalád nem hagyná, hogy királynő legyek!

2022. május 2., hétfő




A Diana hercegnővel 1995-ben készült interjúban a hercegnő elárulta, milyen emberek viszik előbbre a világot.

A következő rövid videóhoz, ami a Diana hercegnővel 1995-ben készült interjúból (Martin Bashir) származik, talán csak annyit tennénk hozzá, hogy mindig azok az emberek viszik előbbre a világot, akik környezetükkel és körülményeikkel szembeszegülve a szív útját választják, és sohasem alkudnak meg.

Az interjúrészletet elnézve azonban azt kell mondjuk, beigazolódni látszik sokak gyanúja. Ha figyelmesen megnézzük a hercegnő mimikáját és gesztusait, láthatóvá válik, hogy már ekkor is nehezen beszélt erről a témáról.

Egyértelműen látszik rajta, hogy félt... Bár senkit sem nevezett meg a beszélgetésben és semmi "konkrétumot" nem mondott, érezhető volt rajta, hogy tudja: 

Az ilyesfajta beszéd, könnyen az életébe kerülhet. Márpedig nem sokkal (csupán 2 évvel) a '95-ös interjú után, - mint azt a legtöbben tudják - rejtélyes autóbalesetben elhunyt.

Hatalmas szégyen, hogy olyan világban élünk, ahol az emberiség rosszakarói, gátlástalanul tevékenykedhetnek, és még a legkiválóbbak sem élveznek védelmet ellenük. Diana a szívek királynője akart lenni!

Csodálatos királynő lehetett volna...

Forrás: Tudnodkell.info

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 19358





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet