Diana hercegnő azt állítja egy felvételen, hogy a királyi család ölette meg a szeretőjét!

2021. december 19., vasárnap




Megdöbbentő teória, ami most akár bizonyítást nyerhet, hiszen magától, Diana hercegnőtől halljuk.

Nem gondolnád, de létezik egy olyan felvétel, melyen Diana hercegnő látható, és olyan dolgokról mesél, ami talán nem is tartozik a világra. A brit Chanal 4 televízió azonban mégis erre készül, ezzel pedig már most sokakat megbotránkoztatott.

A néhai Diana hercegnő ugyanis ezeken a felvételeken tönkrement házasságáról és annak intimebb részleteiről is mesél. Azonban nem ez a legmegdöbbentőbb, hanem az, hogy arról is szó esik, hogy a királyi család mit is tervezett Diana egykori szeretője ellen.

Kiderült, hogy második gyermeke, Harry herceg születése után beleszeretett a királyi testőrség egyik tagjába. Mint fogalmazott, Barry Mannakee volt az, aki segített neki talpon maradni. Ő volt a legnagyobb szerelme, ezt állított az előkerült, soha le nem vetített felvételeken.

Természetesen a férfit azonnal el is bocsátották Diana mellől, amint híre ment a testőrök között és a családban a kapcsolatuk.

Azonban Diana számára nem ez volt a legmegdöbbentőbb, egyben árulkodó jel, hanem az, hogy alig három hétre rá balesetben meghalt. A hercegnő mindig is gyanúsnak találta szerelme halálának körülményeit.

“Háromhetente egyszer” – osztotta meg, hozzátéve, hogy aztán Harry születése után 1-2 évvel teljesen kihűlt a viszonyuk. "Tudtam, hogy a saját utamat kell járnom" - tette hozzá.

A most közzétett, soha nem látott felvételek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy Diana hercegnő szeretőjének halálát újra elővegyék, ugyanis nagyon sokan gyanúsnak találták már annak idején is a dolgot, de most maga Diana mondta el, hogy szerinte sem volt véletlen ez az egész.

Az már más kérdés, hogy pontosan ki ölte meg, erről semmit sem tudni. Diana mindig is meg volt róla győződve, hogy a királyi család bérelhetett fel valakit, mert azt akarták, hogy a lányuk befolyásos emberrel lépjen frigyre, és tartson is ki mellette mindvégig.

Elvégre elég rosszul mutatott volna a királyi családra nézve, hogy Diana mindig félrelép.

Mint arra sokan felhívták a figyelmet, a felvételeket nem a nyilvánosságnak szánták, így szerintük nem volt etikus, hogy a Channel 4 felhasználta őket. Diana kendőzetlenül beszél rajtuk, nem úgy, mint a BBC Panorama című műsorának 1995-ben adott híres-hírhedt interjúban, amelyben előzetesen egyeztetett kérdésekre válaszolt.

Máig rejtély övezi a halálát, és azt is, hogy miért, és ki segíthette át a túlvilágra, már ha valóban szándékos merénylet volt.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes érdekesség összeesküvés rejtélyke történelem diana hercegnő


Megtekintések száma: 141134





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet