Dimenziókapun közlekedő ufót kaptak lencsevégre?

2022. január 8., szombat




Egy és ugyanazon jelenséget látták világszerte más-más kontinenseken?

Földönkívüli aktivitás, vagy egy titkos katonai kísérlet, esetleg egy ügyes átverés, vagy tömeg pszichózis?

Senki sem tudja, hogy mi lehetett,d e az biztos, hogy a világ több pontján, egymástól függetlenül jelentették az esetet.

Ugyanúgy látták Oroszországban, mint Észak-Amerika felett, vagy épp Mexikóban.

A beszámolók szerint egy fénylő portál nyílt az égbe, szinte a semmiből, majd ebben tűnt el egy szintén fényeket kibocsátó, fémes repülő szerkezet.

Rengeteg apró fényforrása volt a tárgynak, és úgy nézett ki, mintha egy földönkívüli űrjármű lenne, mely a felette nyílt portálon át képes dimenziók és terek között utazni.

Az eset furcsasága az volt, hogy ezt a jelenséget egy időben több pontján is észlelték a Földnek.

Arról nincs pontos információ, hogy maga a felvétel pontosan mikor és hol készült. Egyes hírek szerint Oroszország északi részén, valahol Jakutföldön.

A különös, gyémánt alakú objektumról sokan úgy tartották a videó alapján, hogy egy földönkívüliek által épített interdimenzionális jármű, mások pedig egy titkos, dimenzióugrási kísérletet láttak benne, melyet egy titkos kormány végzet világszerte.

Valóban egy féregjáratokat nyitó utazási rendszer főpróbája lehetett, vagy maguk az idegenek?

Nem tudni, mindenesetre nagyon sokakban felmerült az is, hogy a felvétel nem is valódi, vagyis az egész csak egy átverés. Ennek ellenére nem derült ki, hogy biztosan így van-e, és a felvétel továbbra is elgondolkodtatja az embereket.

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 266953





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet