Döbbenet: az EU szerint nincs kockázata a bizonyítottan rákot okozó gyomirtónak!

2017. november 1., szerda
Megvették az uniós bürokratákat? Az emberek élelmiszereken át való mérgezése folyik?

Ha ezt elolvasod, egészen biztosan fel fogsz háborodni!

A független vizsgálatok helyett a gyártó multicégek tanulmányaiból másolnának át részleteket saját állásfoglalásukban, így működik az EU élelmiszerbiztonsági bizottsága.

Egyes termékekről már évek óta fellelhetők hiteles és korrekt átfogó tanulmányok. Az ENSZ vizsgálata szerint gyanúsan rákkeltő és kártékony hatással van a magzatok fejlődésére.

Talán ezért is lehet, hogy míg a harmadik világ országaiban robbanásszerű a népességszaporulat, addig a nyugati modern világ populációja fogyatkozni kezdett. Vagy ha úgy tetszik, haldokolni.

A világlátó weboldala ezt írja az üggyel kapcsolatban:

"Az Európai Bizottság 2016 júniusában a rákos megbetegedések kialakulásáért is felelőssé tett gyomirtó használati engedélyének 10 éves meghosszabbítására tett javaslatot.

Végül a tagországi ellenállásra – a végső döntés meghozataláig – 18 hónapos, 2017 decemberéig szóló meghosszabbítás mellett döntöttek.

A környezetvédők azonnali tilalom mellett érvelnek, amíg a termelői szakszervezetek a szer használati engedélyének 15 éves meghosszabbítását szeretnék elérni. Korábban az Európai Parlament arról határozott, hogy a glifozát tartalmú növényvédő szerek háztartási használatát azonnal, a mezőgazdasági felhasználását 2022. december 15.-i határidővel be kell tiltani."

Elég súlyos probléma és hanygaság az, hogy az élelmiszerbiztonsági bizottság aszerint dönt, hogy ami a GYÁRTÓ szerint biztonságos, azt beemelik saját álláspontjukba, egyéb, független vizsgálatok nélkül...

A glifozát a legfontosabb összetevője a Monsanto évi 4,7 milliárd dollárt jövedelmező gyomirtó-termékcsaládjának.

Ez pedig hihetetlenül kártékony bármilyen élő szervezetere, és a kukoricán és a mezőgazdasági növényeken át mindenki szervezetébe bejuthatnak a száűrmazékai, ezt már független tanulmányok bebizonyították.

Nem elég, hogy bizonyítva van, hogy vetélését okozhat. karcinogén anyag, azaz erősen rákkeltő.

Egy nemrégiben bemutatott átfogó tanulmány szerint az európai talajok 45%-a szennyezett a glifozáttal vagy bomlástermékével, ami a kutatók szerint kockázatot jelenthet az emberi egészségre és a környezetre.

Sokan felvetették a gyanút, hogy rendszerszintű mérgezése zajlik az embereknek, amihez az EU is asszisztál...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszeripar mérgezés


Megtekintések száma: 25932

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet