Döbbenet: az EU valójában a háttérhatalmak markában van? 2030-ig végrehajtják az Agenda tervet!

2018. június 2., szombat




Európa sírásói egyre aktívabbak...

Egyre többen vannak, és egyúttal egyer erősebbek is azok a hangok, melyek arra hívják fel a közvélemény és a világ figylemét, hogy az Európai Ubniót különféle háttérhtaalmak irányítják.

Egyesek szerint ez mindig így volt, mások szeritn a cél egykoron nemes volt, de az évtizedek során beépültek a szabadkőművesek és illuminátusok a politikai élvonalba.

Gaudi Nagy Tamás szerint is egy háttérhatalmi szerveződésről lehet szó a háttérben, éppen ezért 2030-gi ki kell belőle lépnünk, mivel a végső cél midnen tagország szuverenitásának felszámolása.

A nemzeti jogvédő szerint nemzeti megmaradásunk érdekében elkerülhetetlen a megfelelően előkészített és jól ütemezett kilépés az EU-ból, addig pedig az EU-ból a lehető legtöbb forrást ki kell venni és nemzetépítő célokra kell fordítani , bár még így is bőven negatív az egyenleg a csatlakozás előtti időszakban már bekövetkezett és veszteségek, és azóta jelentkező hátrányok miatt.

Szerinte a magyar miniszterelnök kormányfőbeiktatási beszédében vázolt, 2030-ig tartó nemzetépítő program nagyon helyesen már ez EU-n kívüli létet célozza.

Az EU helyett életre kell hívni a kölcsönös előnyök mentén működő, egyenjogúság elvén alapuló, nemzeti önazonosságot és a nemzeti szuverenitást tiszteletben tartó, bevándorlóktól védett, közép-kelet európai együttműködést. 

Felidézte a 2003-ban, a tisztességtelen EU csatlakozási népszavazás időszakában, az EU ellenes hazafiak részéről a csatlakozás ellenében kifejtett figyelmeztető érveket (http://sfkornyek.szabadsagharcos.org/…), amelyeket az elmúlt 15 év teljes mértékben igazolt.

Kiemelte: Európa sírásói egyre aktívabbak, de Európa megmentői is, akik élharcosa hazánk: a jövő évi európai parlamenti választásokon esélye van annak, hogy a nemzeti önrendelkezés hazafias erői földcsuszamlásszerű győzelmet aratnak. 

Ezzel elkergethető a háttérhatalmi érdekeket szolgáló Juncker féle bizottság, az EP-ben is a hazafias többség veheti át az irányítást, ezzel megnyílhat az esély arra, hogy a a jelenleg egyre inkább a föderális, szovjet típusú birodalomépítés irányába tartó EU helyett a Nemzetek Európájának konföderális modellje valósuljon meg az őshonos európai nemzetek megmentése érdekében.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 21460





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet