Döbbenet: egy a jövőből visszaérkezett időutazó elmondta: ki fogja meghódítani a Marsot!

2023. november 7., kedd




Óriási háborúk lesznek, és egy új szuperhatalom növi ki a bolygót?

A Marsot egy olyan nemzet fogja meghódítani, amiről nem is gondoltuk volna, hogy a jövőben meghatározó szerepe lesz az emberiség interkontinentális fajjá alakulásában?

A jelek szerint igen, és erről egy időutazó hozott bizonyítékot, egyenesen a jövőből. legalábbis ezt állítja.

Ismét kiállt a nyilvánosság elé valaki, aki azt állítja: már járt a jövőben. Sőt, nem csak értékes információkat, de valami mást is hozott onnan magával.

Van a YouTube-on egy csatorna, amit minden összeesküvéselmélet-megszállottnak és időutazás-fanatikusnak követnie kell:

Az ApexTV most egy olyan, Grúziában született, ám később Londonba költözött 37 éves nővel készített riportot, aki azt állítja: nem elég, hogy járt a 38. században, de a Marsra is eljutott – sőt, még egy fényképet is visszahozott onnét, amit készséggel meg is mutatott a nagyérdeműnek.

Mary Grúziában született, de később Londonban és a Marson is járt.

Mary – mert ezen a néven mutatkozik be a videóban az eltorzított hangú, kitakart arcú nő – azt állítja, a távoli jövőben a Mars Kína tulajdonában van köszönhetően egy olyan szerződésnek, ami biztosítja, hogy csak ők élhetnek a vörös bolygón, cserébe értékes fémeket bányásznak, és szállítanak a Földre. 

Mindenki más – ahogy ő is – csak turistaként fordulhat meg ott, de le nem telepedhet.

A közelmúltban egy férfi azt állította, kezet fogott másik idősíkból származó önmagával, egy másik pedig azt, hogy a CIA megbízásából ugrál oda-vissza az időben – és akkor arról a wyomingi esetről még nem is beszéltünk, amikor egy brutálisan elázott férfi azzal magyarázta saját részegségét, hogy ez az időutazás egyetlen módja.

Így nagy kérdés, hogy a lenti videót mennyire lehet komolyan venni,d e az mindenesetre biztos, hogy nagyon érdekes és egyedülálló történettel állt elő Mary. 

És ki tudja, lehet, hogy igaza is van!

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek időutazás időutazó


Megtekintések száma: 158160





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet