Döbbenet: eltávolítják a keresztet II. János Pál pápa szobráról!

2021. május 18., kedd
A keresztény eszmék módszeres kiirtása zajlik Európában?

A franciáknál nemrég egy olyan újabb botrányos dolog történt, mely Kelet-Európa népeinek egy részének minimum megütötte a fülét.

Arról van ugyanis szó, hogy burkoltan előkészítették állami szinten is az iszlám ideológiáknak a terepet.

Az egyik keresztény jelképről bontanák ugyanis le a keresztet, és ezt mostmár el is rendelték...

A francia Államtanács október 25-i döntésében úgy határozott, hogy a bretagne-i kisváros, Ploërmel főterén álló pápaszobort nem kell elbontani, de a tetején álló keresztet el kell távolítani.

Az északnyugat-franciaországi Ploërmelben található emlékmű „elhelyezésénél és méreteinél fogva feltűnő jellegű, és mint ilyen, ellentétes a francia köztársaság világi jellegét előíró alkotmánnyal, valamint az egyház és az állam kettéválasztásáról rendelkező 1905. évi törvénnyel” – indokolta 2015. májusi döntését a rennes-i közigazgatási bíróság.

„Az ítéletből következően az emlékművet el kell távolítani a jelenlegi helyéről”

Noha az okok elég burkoltak, és mondvacsináltnak is tűnnek, a valódi ok természetesen a migrációs hatásra beérkező menekültekkel kapcsolatos "szolidaritás".

Mert ha a kedves és fosztogató, nőinket erőszakoló és gyilkolászó vendégeink szemét szúrja a kereszt, akkor azt le kell vetetni.

Mostmár nem csak a görög joghurtos dobozokról, hanem konkrét emlékművekről, szobrokról is... Vagyis nagyban zajlik Európa eliszlámosítása. Miközben a kereszteket úgy zúzatják be, mintha csak horogkeresztek lennének egy II. világháború utáni sokkos, náciktól viszolygó Európában...

Szerinted is megérett Európa a végső pusztulásra?

Vajon meddig fogják ezt az európai emberek hagyni? Mikor már nem marad ép kereszt a kontinensen, még ha csak jelképesen is?

Vagy mikor már mindenki egy mecsetben ébred miközben meglett „keleti” vendégek erőszakolják?

OSZD MEG másokkal is!

európa politika iszlám kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 109290

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet