Döbbenet: Ferenc pápa szerint a nemzeti programok Euróba békéje ellen vannak! Szerinte Európa túlságosan STERIL!

2020. november 18., szerda
Az Európa jövőjével kapcsolatos konferencián beszélt a pápa meglehetősen sajátos víziójáról, és tett néhány botrányos kijelentést...

A Dél-Amerikából származó Ferenc pápa mint ismeretes, semmiféle Európai gyökerekkel nem rendelkezik, így tették meg nem véletlenül az egyház élére, egyfajta vezetőnek, a pápaság jelképeként.

Mindezt úgy, hogy tudták, mivel nincs idehaza gyökere a kontinensen, a menekültpolitika támogatása lesz a fő célja, vagyis a bevándoroltatás szekerét fogja tolni.

Így is lett, és az elmúlt években, hónapokban egyre botrányosabb kijelentésekkel borzolta a kedélyeket.

A katolikus egyházfő szerint a földrész a hatvanas évek óta “túlságosan steril”, főleg a keresztény értékek hiányoznak a társadalmakból. Ezért Európa keresztényeinek ma az a feladata, hogy megőrizzék erkölcsi méltóságukat, és az, hogy “újraélesszék” a kontinenst, melyet a kultúrák és vallások sokfélesége különböztet meg más földrészektől.

Egyértelműen kiáll amellett, hogy a menekültkérdésben szabad utat kell engedni a menekültek áradatának, mivel ők testvéreink, nővéreink.

Ezt ugyanaz a Ferenc pápa mondja, mint aki migránsok lábát mosta néhány éve, mintegy behódolva a kultúrájuknak.

És ugyanaz, aki egy beszédében azt merte mondani, hogy a Jézussal való személyes kapcsolat túlságosan veszélyes és kerülendő.

Szerinte a világháborúk után Európa végre nyugalmat és békét érdekelne, de a nemzeti programok veszélybe sodorják Európa alapítóinak bátor álmait.

Vagyis hazánk is veszélybe sodorja ezeket a bátor álmokat a multikulturális társadalomról, amiben fehér, keresztény nőket erőszakolnak.

Sajnos ma azonban ott tart a kontinens – tette hozzá az egyházfő, hogy szélsőséges és populista csoportok termékeny táptalajt találtak több országban.

A tiltakozás áll a politikai üzeneteik központjában – úgy, hogy konstruktív politikai alternatívát nem is kínálnak.

Az európai vezetőknek pedig közösen kellene felelősséget vállalniuk Európa sorsáért – zárta a katolikus egyházfő.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 69769

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet